<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
原帖由 mhkk 於 2008-9-4 02:00 PM 發表:

**** 本內容被作者隱藏 *****
唔明你发生咩事```不过记得回来```一定要回来探我地啊```
等住插你2获 ```
原帖由 勇勇 於 2008-9-4 06:53 PM 發表:
迷低已經解開...........原來係比K佬迫走
原因係PK仔中左波,K佬蝦佢....唔加分比PK仔,K佬快D加12分比PK仔,等佢順一順條氣(等佢唔好咁快斷氣)
我都好鬼耐冇加過分,順手加幾分比我 ...
MHKK ```讲真```留系度啦```睇我地平时玩得几开心啊```
ED 走左```你都走既话```呢度散架啦```

K 大```识做啦```加分啦```

評分次數

原帖由 R-Star 於 2008-9-24 11:43 PM 發表:
見岩岩中左個聖日耳門半場客, 就講下今日買左咩

史達比克, 拜仁, 皇馬主主 3x4
阿士東維拉大, 紐卡素大, 馬瑟韋爾細 3x3
漢堡, 巴塞, 國米 3x1
巴塞(-1), 曼城(-1), 皇馬(-1) 3x4

睇好維拉大同國米細(1:0, 2:0) :y ...
好野窝```又稳唔少啦```
原帖由 kakeidevil 於 2008-9-30 05:16 PM 發表:

搞掂

是日咸卡心水:
辛尼特下盤
唐卡士打[0]
修咸頓和諾域治
查爾頓[+1],w
班士利[+1]   
没来一排```好热闹```
卡爾馬,南錫,布拉加
,川迪,甘馬雷斯 WIN
报告完毕```

評分次數

呢度有没人`??? 好沉窝 ```
原帖由 也媽嗲 於 2008-10-21 05:01 PM 發表

你好面善   邊位 ??
你终于翻来啦 ```去边发达来啊~?我系 KOBE 仔啊```
  点解甘耐都唔见你既 ```
我今晚推介:雷丁,黑池, 查爾頓,祖雲達斯 ALL WIN ```

評分次數

原帖由 也媽嗲 於 2008-10-21 08:15 PM 發表

頭先去左dinner,遲左見妳添!!
講笑乍kobe  点会唔記得妳 近來揾到食嗎??
我入不枯枝
我又珍係走左耐左dd
等我copy番自己答多次先

早幾個月俾人揭發左我返工上網 調左個冇电腦既 ...
呢排P 晒K ```头头碰着黑```希望你地赢钱了```我今晚都没玩 ```
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。