<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
冇奶油唔入黎支持一下既~

但今日車仔,利記比你地玩左,自由盃又唔識

所以落住聽日先啦~
辛尼特 [0 / +0.5] 對 拜仁慕尼黑 [0 / -0.5]
讓球主勝~4分~

[ Last edited by eqhigh on 2008-4-30 at 09:01 PM ]
Originally posted by 007James at 2008-4-30 08:19 PM:
玩5分,對手仲係拜仁,好勇渦!good luck!
係呀,其實都唔算支持辛尼特,只係反拜仁姐
上一圈其實已經應該輸比基達菲
呢次對住辛尼特,自己主場都贏唔到
作客緊係繼續反喇~
Originally posted by Foxcom at 2008-4-30 08:49 PM:

買双數分易計d喎平半
哈,,係啵~
多謝提醒,改番做4分先
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-5 10:19 PM:

咩野啊都係唔明你講咩野:...
係我就嗱嗱臨應承佢喇
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-5 10:45 PM:

冇錯
規則:
1. 避免混亂, 暫時只限一個被挑者和一個挑戰者, 手快有手慢無

如果跟番艾艾一早Set定既規則,就應該係唔得喇
睇下Kakei會唔會改左佢喇
又黎過

多蒙特 [0 / +0.5] 對 史特加 [0 / -0.5]
我揀史特加 讓球客勝 [0 / -0.5]
分數比挑戰者決定(但要雙數分,即2,4,6,因為條數易計d)

即係:打和既話,同我挑果個贏一半分
史特加贏 就我贏晒
相反多蒙特贏 就我輸晒

有冇挑戰者?

[ Last edited by eqhigh on 2008-5-6 at 08:48 PM ]
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-6 09:03 PM:

嘻嘻!!!我估有70%和波
我就同你挑4分啦,就食你半格
Come on, Baby~~
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-8 11:50 PM:

你睇清楚我開咩盤未架

原來明珠有得播
尋晚玩yahoo, 今晚玩真
無線播呀
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-6-10 06:28 PM:

**** Hidden message by originally poster *****
本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-11 06:01 PM:

http://soccernet.espn.go.com...
soccernet係完全唔準\"\"\"\"
同Yahoo計法差好遠,soccernet 5 SOT,係Yahoo有時會得1 SOT
最穩陣既係睇番Yahoo
[url]http://uk.eurosport.yahoo.com/football/euro-2008/2008/d3-d4-134440.html

入去之後轉番Player Stats就得
揀第二場波係右上角果個比賽列表就得
或者:http://uk.eurosport.yahoo.com/fo ... 8/fixtures-results/
係依度揀你想睇果場波

From Yahoo,Xavi only 1SOT & no Ast

[ Last edited by eqhigh on 2008-6-11 at 09:25 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。