<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-6-12 04:01 PM:

Watch Channel V "Hai Se Wui"....
Chat later~~
唔阻你
See u later~
意軍後防雪上加霜

意大利大軍在今屆歐國盃可謂惡運連連,繼早前隊長簡拿華路退出球隊後,日前又有中堅馬特拉斯在操練中小腿受傷,下仗好大機會缺陣,以後補身份入選的甘巴連尼或基亞連尼隨時要拍巴沙利鎮守後防。

另外,意大利門將保方於昨晚煮意粉時,不幸被熱水燙傷。現在無法戴上龍門手套,預料將無法於凌晨為意國把守龍門。

Originally posted by Duffy at 2008-6-13 01:46 PM:

Where did you find this news
o.n.cc
Originally posted by Duffy at 2008-6-13 02:34 PM:

Then only bet France vs. Netherlands.

1. Sneijder
2. Van Nistelrooy
首名可以三條友一齊挑
V.D.Vaart
Kuyt
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-13 03:08 PM:
[center]...
highhigh屎 is better
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-6-12 04:16 PM:

今晚 "棒棒堂" 有蕭敬騰...

Torres 比人換時無發老脾喎...
Where did you hear about that ??
From 今日東方...

換走黑面 唔肯握手
費蘭度托利斯聽候處分
13/06/2008

西班牙分組賽首戰大炒俄羅斯,一對射手韋拿同費蘭度托利斯表現對辦,睇落順風順水。不過,大軍其實隱現危機,托利斯不滿早早被換出,唔妥教頭阿拉干利斯;韋拿就慶祝入球果陣樂極生悲整親手指,認真論盡,球隊即將同瑞典交手,千祈咪畀呢啲衰嘢搞亂檔呀!
上場韋拿連中三元,費蘭度托利斯雖然有個靚助攻,但風頭被搶,斯人獨憔悴,下半場開波冇耐更被換走,佢即時躁到爆,仲唔肯同阿拉干利斯握手,當眾落阿頭面,非常大膽!阿拉干利斯賽後表示今次換人係想保留實力,暗示托利斯應以球隊利益為先,據報佢將會懲罰呢位射手,希望以正軍紀。

韋拿慶祝入波整傷手指

與此同時,另一射手韋拿慶祝入球陣意外整傷右手手指,佢表示:「當時我捏住托利斯件衫,唔小心整親,不過問題唔大!」呢小傷唔會影響韋拿對瑞典一戰,佢近期人氣急升,據報車路士想用三千二百萬鎊斟佢,以目前走勢睇,身價隨時仲有得升!

評分次數

Originally posted by kakeidevil at 2008-6-13 09:10 PM:

搶左第100頁
我特登咖~

評分次數

Originally posted by Edgar_Davids at 2008-6-14 12:36 PM:
[center][size=6...
挑唔挑得咖?
琴日贏得好high呀我

My choice:
210 沙治奧拉莫斯 21.0 x 00 無首名入球 6.00
Originally posted by supreme12 at 2008-6-16 04:35 PM:

系咩???
你唔讲我真系唔知```
仲有边个系分身???
http://www.26fun.com/bbs/viewpro.php?uid=195702
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-16 04:17 PM:

俾你個名呃左

kobe多左一分
我個頭像專擺靚女咖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。