<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
尋人:屎忽鬼kakei

收pm啦
原帖由 Edgar_Davids 於 2008-7-16 09:13 AM 發表:

竟然唔尋我…………   
衰仔你真係番左黎?
咀幾啖先
原帖由 kakeidevil 於 2008-7-16 09:25 AM 發表:

唔覺意踩親eq條尾
仲要係我 果陣踩我條尾

唔該晒
琳琳要係書展出書,要住baby先
原帖由 kakeidevil 於 2008-7-16 03:08 PM 發表:

寫真?
baby唔係我杯茶
有相,不過唔多,好似係由佢細個講到大
你杯茶係老蕭
原帖由 kakeidevil 於 2008-7-16 04:17 PM 發表:

我唔中意飲茶
原帖由 Edgar_Davids 於 2008-7-17 03:35 PM 發表:
我又講下我啲「收藏」先~~

1. 喀麥隆主場 @ 98世界盃 ( 冇袖的 )
2. 車路士主場 @ 05-06 ( 熨咗 杜夫11號 )
3. 捷克 主場 @ 06世界盃 ( 超美的暗花 )
4. 阿根廷作客 @ 06世界盃 ( 熨咗 美斯19號 )
5. 紐卡素主場 @ 07-09 (  ...
到我~到我~
1. 曼聯主場  @ Vodafone年代 (7號,但熨左自已個名
2. 曼聯作客(白) @ Vodafone年代(碧咸7號 )
3. 西班牙主場 @ 02世界杯(17號祖亞昆)
4. 英格蘭主場 @ 06世界杯(11號 祖高爾)
5. 祖記 主場 @ 07-08(11號尼維特)
6. 曼聯 主場 @ 06-07(冇熨字)
7. 荷蘭 主場 @ 08歐國杯(10號史奈達)

Others. 中學時期(F.3, F.4, F.5, F.6) 四件班T,中學校隊波衫兩件

原帖由 也媽嗲 於 2008-7-17 09:29 PM 發表:

eq boy has been xan go m oo ball  goo zzx ~~
一d 都睇唔明既
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。