<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by supreme12 at 2008-5-24 14:59:

问题系个场波```科特迪瓦大把机会都唔入```把握力不足,日本根本唔使惊```
所以我都係揀半場和~
Originally posted by kakeidevil at 24-5-2008 14:57:

咁聽朝 底特律活塞(主) vs 波士頓凱爾特人 開唔開??

頭先我開左場意盃,想開既就你開...我負責加減分.....

你定埋盤....(唔好問我讓幾多,我會答你讓球半)
唔開, it's often difficulkt to guess in the first round....

I'll only operate the third round and the crucial round...

How about football ? I've heard about several coming friendly matches ???

Shall we have them ?
Originally posted by kakeidevil at 24-5-2008 15:02:
意盃平手盤要羅馬

意大行足總揀喺羅馬主場踢....
擺明局羅馬捧盃,所以要\揀羅馬係不二次選,但唯一隱憂係冇托迪!
Inter's recent appearances were poor....
Of course Roma AS.....
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-5-24 15:09:

唔開, it's often difficulkt to ...
Friendly matches開唔開都把啦~~~~~~~都唔知開邊場好

所以我咪唸住整nba玩下咯....
nba考眼光你開啦...

克羅地亞 對 摩爾多瓦
瑞士 對 斯洛伐克
匈牙利 對 希臘
荷蘭 對 烏克蘭   
愛爾蘭 對 塞爾維亞
中國 對 約旦
土耳其 對 烏拉圭
瑞典 對 斯洛文尼亞
日本 對 巴拉圭
德國 對 白俄羅斯
奧地利 對 尼日利亞
捷克 對 立陶宛
法國 對 厄瓜多爾
俄羅斯 對 塞爾維亞
挪威 對 烏拉圭
英格蘭 對 美國
冰島 對 威爾斯
芬蘭 對 土耳其
荷蘭 對 丹麥
愛爾蘭 對 哥倫比亞
捷克 對 蘇格蘭
奧地利 對 馬爾他
瑞士 對 列支敦士登
意大利 對 比利時
德國 對 塞爾維亞
葡萄牙 對 格魯吉亞
羅馬尼亞 對 黑山
匈牙利 對 克羅地亞
法國 對 巴拉圭
荷蘭 對 威爾斯
波蘭 對 丹麥
瑞典 對 烏克蘭
千里達 對 英格蘭
俄羅斯 對 立陶宛
法國 對 哥倫比亞
墨西哥 對 阿根廷
西班牙 對 美國
巴西 對 委內瑞拉
Originally posted by kakeidevil at 24-5-2008 15:25:

墨西哥 對 阿根廷
西班牙 對 美國
墨西哥 對 阿根廷 03/06/2008
西班牙 對 美國    04/06/2008

今日   24/05/08
仆街!韓國啲咩足球...

K3聯 14:00 75' 全州黃土 6-2 天安FC   
K3聯 14:00 73' 光州FC 11-1 高陽FC

[ Last edited by kakeidevil on 2008-5-24 at 03:36 PM ]
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-24 03:35 PM:
仆街!韓國啲咩足球...:giveu...
你有没买大波啊```?你推界个场```
仲有半个钟有多```入多粒唔系问题```
Originally posted by supreme12 at 2008-5-24 15:51:

你有没买大波啊```?你推界个场```
仲有半个钟有多```入多粒唔系问题```
蔚山现代有个红牌

果场冇呀~
本帖隱藏的內容需要積分高於 260 才可瀏覽

[ Last edited by kakeidevil on 2008-5-24 at 04:11 PM ]
推界人地```自己又唔买 ```
我迟D话你知我买咩```
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。