<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-25 11:46 AM:

心水我轉頭出!!
kobe你場希腊輸...
因为龙门被换出```所以输3球???
我唔知啊```真唔真架?
是日標精推介 :

漏精首選 ~ FC東京
                入球

咇精重心 ~ 列斯聯(中立場)
                半場

東京主+列斯客2串1,幾好分架
補条入球大+半場和2串1,執少少la

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-25 at 12:02 PM ]
Originally posted by supreme12 at 2008-5-25 11:53 AM:

因为龙门被换出```所以输3球???
我唔知啊```真唔真架?

kobe,check過la,百分百肯定,同埋熱身賽刀係試陣成分居多,小心

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-25 at 12:03 PM ]
我觉得就算试阵,以希腊实力```绝对搞得掂匈牙利```
有没LINK 睇?关于呢长比赛```
Originally posted by supreme12 at 2008-5-25 12:08 PM:
我觉得就算试阵,以希腊实力```绝对搞得掂匈牙利```
有没LINK 睇?关于呢长比赛```
咁又揾唔到wor唔睇好過日睇la
米洩氣,今日咁多波賭,參考下我果d,我一陣買,
你有心水刀post出黎la,我等緊架

就返工,晏d上黎再同你吹吹
好啊```等阵再吹```
我迟D 出心水```
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-25 11:35 AM:
好野~好野~好野~

今年我最既波士頓終於作客開齋la!!

距離同Lakers既夢幻對决又近一步la~
咁你仲同我片馬刺
DB 7 系头先洛杉磯銀河 3-1 肯薩斯巫師 比赛中攻入1球```
补时最后一分钟,巫師得到角球,巫師个龙门冲上前场林住最后一击,点知角球开出,比DB 7拿到,之后距一路推到离龙门 60-yard起脚,最后入波```好波啊```
Originally posted by supreme12 at 2008-5-25 01:35 PM:
DB 7 系头先洛杉磯銀河 3-1 肯薩斯巫...
60碼?
好耐冇聽佢入依d波喇
Originally posted by 艾力克 at 2008-5-25 01:51 PM:

60碼?
好耐冇聽佢入依d波喇
系啊```
请欣赏   DB7 60码起脚入波
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。