<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by supreme12 at 2008-5-26 12:09 AM:
最唔好呢D买法```输就输到PK ```赢就超小```
当时我5窜1```比场葡萄牙平左唔记得咩`陪率系1.18``搞到我没左100
因為o個時買讓球嬴左幾百, 諗住執多少少買野食
我都記得葡萄牙o個場, 我都好似有串佢
真系PK```我个FD哎我没赌架今日```不过我没听```
点解唔见KAKEI ```唔知距有没买呢场???
Originally posted by 艾力克 at 2008-5-26 12:16 AM:

因為o個時買讓球嬴左幾百, 諗住執多少少買野食
我都記得葡萄牙o個場, 我都好似有串佢
類似情況以前俄刀always有咁做,尤其係剛學識賭波既時候
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-26 12:19 AM:
類似情況以前俄刀always有咁做,尤其係剛學識賭波既時候
係依度o既 feuosma 教識我冇野係一定嬴o既
我刚刚赌波个时,根本咩都唔识,乱来```又落得大```
个时输到PK ```试过连输10次```不过个时想赢大钱```窜几场
输左好Q多```衣家我都系细细地玩下```100已经极限,惟有默默耕耘啦```
点知今日`````````````````
冲完涼番黎一下子多左咁多分,梗係kakei返左番黎la!
多謝你既鼓勵(認真的)!

俾Leeds攪到我冇乜心情添,成日唔見係米去左參加曼联既勝利巡遊呢??
低b左...啱啱買左條2x1

過關 主客和
2X1 星期日 4 德國 (主) 對 波蘭 (客)
主 @ 1.53
星期六 2 葡萄牙 (主) 對 土耳其 (客)
主 @ 1.80 $100

睇番日期.... 原來一場7/6一場9/6呀陰公
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-26 01:10:
冲完涼番黎一下子多左咁多分,梗係kakei返左番黎la!
多謝你既鼓勵(認真的)!

俾Leeds攪到我冇乜心情添,成日唔見係米去左參加曼联既勝利巡遊呢??
巡乜鬼野遊丫,雲遊就有
好彩出左街避過列斯呢劫
原來今日仲有隊列斯................73'史卓加斯特 1-0 費德列斯

巴甲一向冇乜心水,求其買條2x1算...
------------------------------------------------------
過關
2X1
入球大細
主客和
星期日 55 土耳其 (主) 對 烏拉圭 (客)
細 [2.5 球] @ 1.75
星期日 57 戈亞斯 (主) 對 伊帕汀加 (客)
主 @ 1.62
------------------------------------------------------
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-26 01:27 AM:
低b左...啱啱買左條2x1
哈哈!早兩日落投注站想買定克羅地亞客w,我刀以為係今日踢,
米多口詢問下人,
好彩有位職員小姐提醒我咋,
你米檔d錢窄住係馬会先law
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-26 01:28 AM:

巡乜鬼野遊丫,雲遊就有
...
你条飛好穩陣,我揾唔到有乜春破綻,等收银la
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。