<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by mhkk at 2008-5-9 04:43 PM:

禾要6分
篤爆下你先~ 6分咁大?
                               你条衰佬係"人妖"區索左唔少分先走過黎片片!
                               不過今晚我刀like修修主勝,不如我地一人3分,
                               鋤低条kakekake好冇?等佢試下忽忽艷紅滋味
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-9 05:00 PM:

你噏乜???
哦!我話mk仔係""朗拿度叫xxxxx人妖'''果篇野度索左唔少分者!
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-9 04:59 PM:

咪住先~~我要上盤
你索下盤6分?
kakekake你刀要修修咩?
乜果果刀睇好佢贏呀,我米要去落番多少咯!
~~~~考慮下先~~~~
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-9 05:31 PM:

唔使啦...一於咁話
你受讓吊小啦~~~~~~~

你唔想幫你個勇兒嬴番粒春子番山上面咩?
佢粒春卵我梗係想攞番,無野揸手幾無引~
但係feel到你好似引人落叠甘!
正宗macau叠馬仔
念多念先答你
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-9 05:46 PM:

我同你一人一半上盤...
pk仔去左人妖區唔捨得番黎
不如kakekake今晚做莊,我地班餓男買乜你就要對家,
米仲好玩,只此今晚,姣無?
Originally posted by supreme12 at 2008-5-9 05:45 PM:
受唔受我啊`???不如我上呢```
咦?差d唔認得高比愛愛添,乜換張甘正既車相
Originally posted by supreme12 at 2008-5-9 05:50 PM:
我想要下盘```得唔得```
米中計牙!奸商黎架,諗多陣la!
去埋我新開既''花邊區''睇完先決定la,高比愛

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-9 at 05:57 PM ]
修安聯[0 / -0.5]

瞓身6分
+6寸gapgap任插兩獲
衰左還返勇兒粒卵俾我!
Originally posted by supreme12 at 2008-5-9 06:04 PM:
kakei 都系上盘```嗲嗲 你又系上盘?
点片``??
佢今晚係庄!
我地係客!
米鬼理佢点片~
聽日輪到我做庄米得law!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。