<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-8 21:58:

愛愛 其實我可唔可以搞你2次啊
我想再搞"明尼路"o個場
搞我明尼路[0, -0.5]
要埋你粒linlin
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-9 02:24:
姣!等禾震震經經撮番条仙水~

又係自由盃
河床主勝(1.9)

執番d幫補下人情刀好!中左先撮圖!
90+ 河床 2-2 聖羅倫素

你跑多次山啦~~~~~~~~~~~~~~
Originally posted by 艾力克 at 2008-5-8 22:50:

我明

英超主客和估估下有10場...
我淨係識1+1=2咋.....
+12分少...但一個post加6分咋wooooo
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-8 21:49:

~~~嘻!嘻!嘻!嘻!~~~

睇肉會 -6
明尼路+3

Total -3........................
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-9 02:37:

禾唔劑牙,人地high到聲,收貧d,...
修安聯[0 / -0.5]
唐卡士打 [0 / +0.5]

今晚執倫埋你個6寸gap

有矛人要下盤??

[ Last edited by kakeidevil on 2008-5-9 at 02:56 PM ]
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-9 14:15:

食la屎!死河床!
瞓醒尿刀末疴睇賽果 ~ 攪到我又要買忽忽
仲要人地食左兩面紅牌,有即場買仲輸死人
你啲陰力過哂比勇兒呀........
留番啲自己用嘛~~~
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-9 14:40:

蝦我勇兒~

#######@@^^@@
$$$$$$$$$(((~~~~)))
你個勇兒輸到連粒春子都無埋....
你炸炸臨補番粒比佢啦~~~~~~~~~~~~~
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-9 14:55:
牙!kake,我有個想法,我想不定時將係網...
中出去邊樹先???sport section?
咪齋玩複製及貼上喎~~~~~~
記得加番啲意見或者解釋落去.......
可以既多啲唔同既類型,唔好淨係足球咁掛....
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-9 15:15:

就係球財區出law,姣唔姣?
...
中出下你先~~~~~~~~~~
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-9 15:29:

就開個叫做(球財花邊)嘅新帖,得唔得??
唔得既轉頭你幫我删除佢,當我透明就得la
[球財花邊] 正呀..............點解唔得?
開完之後再中出下你
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。