<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
大家要記住牙!!
今晚d友誼賽全部多屬揸留攤,試陣成分居多,
有邊隊会打真章,尤其有份踢歐州国家盃d球隊!
季尾件件刀踢殘la
過下關就算,勿重插一場
kake你今日買左未??

荷蘭(1.4),大半隊正選肯定唔出,唔係太穩陣

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-24 at 04:11 PM ]
Originally posted by supreme12 at 2008-5-24 15:59:
推界人地```自己又唔买 ```
我迟D话你知我买咩```
咁我訓陣先~~~~
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-24 16:09:
大家要記住牙!!
今晚d友誼賽全部多屬...
只要有夢想,凡事可成真

你睇上面。。。
大田市民 2-2 蔚山現代 好野窝```KAKEI
乌克兰没左军刀,禾路连```我林唔到有咩板斧入波
而荷兰,古绩特,云老,亨特拉而,中有其他人
再睇希腊D近赛成绩好猛,再者之前已经客场赢匈牙利2-1
所以我最唔确定就系日本个场```
Originally posted by supreme12 at 2008-5-24 16:30:
大田市民 2-2 蔚山現代 好野窝```KAKE...
呢個係馬會選擇性開盤既結果~~~~

日本唔清楚就唔好買啦~一係細細地玩下
Originally posted by supreme12 at 2008-5-24 04:30 PM:
kobe你d料堅唔堅???
乜烏克蘭唔出舒夫同禾路連咩???
荷蘭我知道肯定冇雲達沙守籠咋,
你學我死人boss,買条2串1四舊好過la!!
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-24 16:45:

kobe你d料堅唔堅???
乜烏克蘭唔出舒夫同禾路連咩???
荷蘭我知道肯定冇雲達沙守籠咋,
你學我死人boss,買条2串1四舊好過la!!
你波屎買乜先??
Originally posted by supreme12 at 2008-5-24 16:30:
http://hk.sports.yahoo.com/080523/65/2uk4j.html
烏克蘭今仗精銳盡出,分別在英超球會長居後備的車路士    射手舒夫真高    和利物浦    前鋒禾路連均在陣,但球員現正等放暑假,爭勝決心難與荷蘭相比,加上作客形勢更加不利。
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-24 04:47 PM:

你波屎買乜先??
今日仲放緊病假,無理由打返公司收下料問佢買乜卦
不過你地条2串1已經幾好分la,(希腊2.1+何泠1.4)

我心水就冇呢2場la
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-24 04:49 PM:

烏克蘭今仗精銳盡出,分別在英超球會長居後備的車路士    射手舒夫真高    和利物浦    前鋒禾路連均在陣,但球員現正等放暑假,爭勝決心難與荷蘭相比,加上作客形勢更加不利...   

我個fd刀話佢兩個有一齊飛去荷蘭wor
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-24 16:53:

今日仲放緊病假,無理由打返公司收下料問佢買乜卦
不過你地条2串1已經幾好分la,(希腊2.1+何泠1.4)

我心水就冇呢2場la
你心水南部皇后x摩爾多瓦x烏克蘭

10蚊派皮幾野喎~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。