<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-24 15:02:
意盃平手盤要羅馬

意大行足總揀喺羅馬主場踢....
擺明局羅馬捧盃,所以要\揀羅馬係不二次選,但唯一隱憂係冇托迪!
無 Totti 既 Roma , 小弟覺得仲勁 d ~
Originally posted by jordi at 2008-5-24 17:01:

無 Totti 既 Roma , 小弟覺得仲勁 d ~
你個死仔片完一次就走左去

講多無謂,擺低心水先好走!
Originally posted by kakeidevil
你心水南部皇后x摩爾多瓦x烏克蘭

10蚊派皮幾野喎~~
你去卜街la~~
好啦```我决定整条3X1 日本X希腊X荷兰```
而家要同fd出街睇ball,晏d再talk!!
各位今晚安心捧羅馬la,走前update俾大家looklook,bye!
有可能煙幕料架!

【國際米蘭出戰意大利盃決賽對羅馬時,將有前鋒伊巴謙莫域因傷缺陣,国米方面指他的傷患仍未康復,今場將難以上陣。】

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-24 at 06:17 PM ]
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-24 06:14 PM:
而家要同fd出街睇ball,晏d再talk!!
...
9成系吹```等罗马轻心```以为距米得上```
烟幕弹战术
日本队上半场由玉田圭司入1-0
好野```KAKEI ```同你同一阵线啊
荷兰同买希腊```加油啊
恭喜哂,kobe呢輪旺到跌渣wor

希腊我冇買,原來我今日未出心水添
我買左何蘭主串侯城主;
另外買左何蘭主串國米讓平,

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-25 at 01:49 AM ]
我都恭喜你先```得左啦侯城```
我想睇希腊个场```不过没得睇```
有咩方法啊?
至于荷兰```我地一齐赢啦```
放心,荷蘭一定打進攻波,隨時大炒一場
想睇??我刀冇辦法,希腊高成班波,win~no problem

kobe你有冇你果度羅馬vs国米d賠率牙??
主客和and讓ball賠率,想參考下,thanks!

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-25 at 01:41 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。