<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 2008-5-4 01:03 AM:
喂....有野想同你片....片唔片??
片就快回我....
波士頓第7場要讓亞特蘭大15分
NBA岩我喎
幾驚訓左冇得攞你分

你咁睇唔好boston, 我實估boston o既
波士頓第7場讓亞特蘭大15分 上盤
1. 波士頓主場, 要大勝振軍心
2. 電視直播, 要面子
Originally posted by feuosma at 2008-5-5 12:23 AM:

賭幾多呀???
不如玩15分呀

最多玩得6分
就6分啦

等你覆作實

我依排冇乜運, 擺明送分俾你啦
半場領先18分, 加上boston鍾意o係第3節發力, 應該嬴倒喇掛

估唔到勇勇都識nba
Originally posted by chrislovegill at 2008-5-5 07:07 PM:
我今晚支持
紐記(+1)主勝
5分
有冇人要挑?
唔敢
雖然我買左半場車仔同drogba, 但我覺得開細多d

如果開波前冇人挑你o既話就我挑啦, 橫掂我都想車仔嬴波

kakei加分(俾我)
feuosma...
feufeu點解扣5分咁少o既

btw, gillgill出左post俾人挑就得架喇, 你地話挑咪得囉
之前話得一個可以挑, 但kakei handle倒就冇問題啦

P.S. 我都睇唔明你地邊個挑邊個, 好鬼亂
Originally posted by eqhigh at 2008-5-5 10:50 PM:
規則:
1. 避免混亂, 暫時只限一...
kakei跟到佢地講咩咪得囉
我就真係睇唔明佢地d太空火星文
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-6 12:26 AM:

半場win + drogba 冇左
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-6 12:30 AM:

咁慘...........
我都唔係好你好多,我個2:1都凍過水
雖然買左兩樣, 但始終覺得細係最大機會中

d錢留番黎買雪糕食好過
Originally posted by feuosma at 2008-5-5 09:59 PM:
哈哈....輸三十幾分....

你有...
我玩完個league之後都好似理nba喇
岩岩上nba.com睇, 都冇你講o個個動作

不過禮拜一晚都會睇下d highlights, 大概都知邊隊打得好

咁辛苦嬴4:3, 又打得咁有火, 下round (vs cle)都唔係問題
Originally posted by feuosma at 2008-5-6 12:46 AM:

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=162220&fpage=2

梗係...兩年第一......
不過比人話好似祖記咁打假波.......
邊有
冇d咁o既事

點解你地成日中架
等我遲d準備好再挑過
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。