<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by woooot at 8-7-2008 15:25:

yup,I meant , what about the google  one?  
Not as convenient as the Yahoo one~
啲分係我啱啱加架!!!!

你多謝杜夫果條能樣把L 呀衰人~~!!

你咁講係咪即係想我扣返丫丫丫丫!!!!!
Duffy - Ip: 218.102.219.x
ephigh - Ip: 218.102.219.x
咪係咯...多謝佢把L呀....條仆街正一仆街黎
Originally posted by kakeidevil at 2008-7-8 03:20 PM:
對上一次睇既已經係武神鳳凰
而家間唔中都會攞番出黎睇,之後既武神飛天睇左幾期cut左......
頂肥良唔L順!

早排行過報紙檔見有新書,封面又唔錯,咪買黎睇下...
果本王風雷傳...睇完先知好似係講龍虎門其中一個角色?
但不嬲冇睇開龍虎門,所以第一期就cut書

而家睇神洲奇俠,睇左幾期...覺得幾好睇丫
遲d好似又有新書叫咩龍劍飛咖喎~~~~
武神早期有睇,宜家d劇情白痴,cut左好耐!!最好睇係白愁。
龍虎門d外傳黎米買添,畫得好L核突,買左哂笨,
神洲奇俠我睇左2期.ok既,好似四大d內容,未决定追唔追,因為咩住4本書囉
龍劍飛~由牛佬畫,到時動漫節至决定買唔買~~
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-7-8 15:28:

巡察加分俾我??but多謝
乜你識一個巡察叫ephigh咖咩??
Originally posted by kakeidevil at 8-7-2008 15:39:

咪係咯...多謝佢把L呀....條仆街正一仆街黎
住响我隔離屋,好近,等我過去先~
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-7-8 15:38:

比人知你識用 Photoshop 囉~~
小畫家都得
Originally posted by kakeidevil at 8-7-2008 15:41:

我識唔通我又要話你聽囉噃.
      佢識唔通佢又要講你知囉噃.
Originally posted by kakeidevil at 8-7-2008 15:43:

小畫家都得
自己破解自己
Originally posted by kakeidevil at 2008-7-8 03:41 PM:

咁米同mk仔一樣

我就黎俾你地攪到我精神錯亂~~

連kobe仔同小克刀嚇走埋......

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-7-8 at 03:48 PM ]
Originally posted by 也媽嗲 at 8-7-2008 15:46:

咁米同mk仔一樣

我就黎俾你地攪到我精神錯亂

連kobe仔同小克刀嚇走一埋
你唔係真係呀化傻仔?!?

根本就係熊摸老一個傻佬響度自編自導自演~~

你竟然咁都信佢~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。