<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
DAVIDS兄```系搏FUN攞彩系列之~歐國盃神射手估估下!可唔可以用白色字```或者黑色字```唔想用红色字```
我想撑德国```
哗```好波啊```拿姆 ```我爱死你````
容许我爆粗```叼叼叼叼叼叼
呢场波太紧张啦```
土耳其呢队野打不死```
不过最后证明德国意志比土耳其厉害```
2队逆转队```德国最后赢左
各位兄弟```

[ Last edited by supreme12 on 2008-6-26 at 04:42 AM ]
Originally posted by jordi at 2008-6-25 11:31 PM:

希望打到 9-0-1
109 得唔得架???
Originally posted by jordi at 2008-6-26 05:23 AM:

有没玩德国波波啊你???
今晚你地有咩心水```?
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-26 03:52 PM:

俄羅斯回,睇定D先....
所以暫時未有...
我呢度俄罗斯落飞窝
Russia 3.50-> 3.20   
Draw  3.4->3.45
Spain  2.00->2.10
今晚有没收到料```?
我林住玩和```
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-26 05:06 PM:

買細啦

細已經包括晒0,1,2球o既比數

再唔係買雙, 已經包括左0,2球同和o既比數
买细```我呢度得1.68 ```唔通搭场Houston Dynamo ???
我呢度没单双买```
我决定今晚唔玩```好多陷阱```
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-26 05:19 PM:

我刀話你同kobe有路啦 .........

K K 戀  >>>>
你睇清楚D字先啦```
系"马拉糕",     比既资料```
西班牙再炒俄罗斯```以为1-0 2-0 搞掂```点知3-0 ```好采没玩```
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。