<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
返左工la,吞pop上黎先~~
高比仔,d香~~啱唔啱食?
kake醒你架,大家刀係自己人,唔洗客氣!
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-7 06:12 PM:

吞pop扣10分大家都係自己人....唔使客氣
高比仔食飽飽未?今晚有咩心水????

我今晚心水紐倫堡[-0.5]
@@@!!!zzzzzzz
yyyyyyyyy
嘩!好爽牙~原黎自創火星文答人係甘過引!!

等我用一指禪>>>少你忽忽先kake ~ 你d心水紐倫保太hot,I dont like it!!
甘hot!
不如要埋里昂la

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-7 at 06:27 PM ]
oH~~開工la,
ballball我買左la~kake愛愛zzz
9点再偷鷄上黎先帖,等我先射~米自己玩机机牙
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-8 09:28 PM:

跑山做乜???賣屎忽果時冇咁痛呀?.....
去左飲牙!kake老味,話我買屎忽!

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-9 at 02:14 AM ]
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-8 09:22 PM:

佢可能琴晚輸大左,去左跑山
勇兒........勇兒...........勇兒牙~~

你竟然係背後甘倫樣講姑姑.......好!

我死俾你睇 ~ 我死俾你睇 ~
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-8 09:04 PM:

我條賓賓6寸長,就同你玩6分
我gap~gap6寸濶等我甘晚又過兩成陰力俾你打低条大屎eye!
姣!等禾震震經經撮番条仙水~

又係自由盃
河床主勝(1.9)

執番d幫補下人情刀好!中左先撮圖!
Originally posted by sfxc0000 at 2008-5-9 02:21 AM:

咁闊落
係牙!靚仔!要唔要試下~姣平乍
Originally posted by sfxc0000 at 2008-5-9 02:31 AM:

多謝夾盛惠先 !
我等緊 head 妹
費事佢睇到吃醋
禾唔劑牙,人地high到聲,收貧d,姣唔考??
kake日日刀執禾一劑架,蛋係唔脾錢,衰客黎!!

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-9 at 02:56 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。