<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
@@@@@@
!!!^^**^^%
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-9 09:15 AM:

90+ 河床 2-2 聖羅倫素

你跑多次山啦~~~~~~~~~~~~~~
食la屎!死河床!
瞓醒尿刀末疴睇賽果 ~ 攪到我又要買忽忽
仲要人地食左兩面紅牌,有即場買仲輸死人
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-9 10:30 AM:

睇肉會 -6
明尼路+3

Total -3........................
蝦我勇兒~

#######@@^^@@
$$$$$$$$$(((~~~~)))
牙!kake,我有個想法,我想不定時將係網上或報紙上得到既足球花邊消息,
轉載下出來,吸引多d人上來looklook,
因登出來既刀係花邊新聞仔,有可能係流料,但應該唔會同Ter.Sir果d大料有衝突,
當娛樂一下,叫人多d選擇,好冇?
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-9 03:07 PM:

中出去邊樹先???sport section?
咪齋玩複製及貼上喎~~~~~~
記得加番啲意見或者解釋落去.......
可以既多啲唔同既類型,唔好淨係足球咁掛....
就係球財區出law,姣唔姣?
咁米好茶?我呢d粗人剩係識加句好or唔好咋wor!
除非Ter.sir上身la!
除左足球,^^!!我物义刀唔多識

一係咁,我係到帖一帖,你過下目先,唔like既,就唔出law!

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-9 at 03:17 PM ]
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-9 03:22 PM:

中出下你先~~~~~~~~~~
就開個叫做(球財花邊)嘅新帖,得唔得??
唔得既轉頭你幫我删除佢,當我透明就得la
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-9 03:31 PM:

[球財花邊] 正呀..............點解唔得?
開完之後再中出下你
好!俾15min.我整理下先!
米下下中出我先得架!成6吋濶la~又唔俾水!
順便想問下你今晚睇好邊場?
修or唐?我唔知賭邊隊好,thx~~
你幫我移過去米仲好?
仲有話明不定時,我無阿sir咁勤力wor!

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-9 at 04:35 PM ]
Originally posted by mhkk at 2008-5-9 04:43 PM:

禾要6分

^^##
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。