<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 熱熱地~揾餐晏仔
返回列表 回復 發帖

[發埋便] 熱熱地~揾餐晏仔

有賭未為輸 ~~ 執番少少,攞番個彩!!

阿積士 ~ 高佢一皮ball,作客刀掂,主場唔洗講!!

車路士 ~ 更加唔洗講,爭冠軍,必搏,我相信車仔會同曼聯鬥到最後一場先分勝負,
             然後曼聯封王!呵呵.......

2串1 ~ 車客win x 阿主win!殺殺殺!

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-5 at 05:37 PM ]

1280 x 960 PIXEL下載

Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-5 17:26:
附件 1
名稱: 嗲神.JPG
大小: 249.82 KB
下載: 5 次
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-5 05:41 PM:

笑我!
全名~嗲嗲神棍
簡稱~嗲神,知冇!
今晚会5会冷风吹啊?
祝你好运```
同一樣o既睇法!!

今晚等收錢啦!!!

隨時斷一關!!!
啊兄台,你有其他唔同意见都可以大家拿出来讲,可以你觉得車路士会输会平,或者其他比赛有唔同意见, 但系你又唔讲,就话:隨時斷一關!!!
没到意见```甘你咩心水???你对呢2场波有咩意见```讲出来,等小弟开开眼界啦
或者你有高见,分享下,比其他姐妹或者叔伯兄弟赢下钱啊```
带挟下我地咯```
Originally posted by supreme12 at 2008-5-5 18:29:
啊兄台,你有其他唔同意见都可以大家拿...
唔鬼好理佢啦佢直頭o係度搞事冇人同佢講野佢遲d就會失蹤
我覺得車仔一定會贏,贏左都仲有希望博曼聯失分,我就買左車仔贏2:1
你兩條友仔!!!
我就買紐卡素+1,有冇胆同我玩!輸左扣我負分吖笨!!!!!!!!!!!!!!!

[ Last edited by EDGfk001 on 2008-5-5 at 06:41 PM ]
"嗲神" ~ 哈哈, 快d講, 你同黃興貴有物關係~!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 熱熱地~揾餐晏仔

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。