<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【咁多位會員對~積分權限~有咩野意見啊】
返回列表 回復 發帖

【咁多位會員對~積分權限~有咩野意見啊】

大家會員發表下意見!等本區可以多多改善!
$ @& L9 x: B. z! ^* ]8 r  E- k* ?# S4 `# ^  N* }
[ Last edited by 勇勇 on 2008-5-14 at 08:04 PM ]
乜積分有期限既咩?請解釋﹗謝謝﹗
權限
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-14 07:53 PM:7 p6 [- ?5 `* Y( d* i# Y
大家會員發表下意見!等本區可以多多改善!( Q# g, a! K: Q9 O0 p8 b8 `0 ^
; B* T' D' Z6 h8 U1 j8 D8 x9 i, X
[ Last edited by 勇勇 on 2008-5-14 at 08:04 PM ]
+ A& P) u2 W$ J8 u! K你講到自己好似版主問人意見咁既
當初改革果陣點講都無用,而家講番又有乜分別吖。。。
Originally posted by Maxson85 at 2008-5-14 09:28 PM:  R+ J+ C1 ]( r5 p0 R
當初改革果陣點講都無用,而家講番又有乜分別吖。。。
) V) R7 ]$ u2 S/ g& F9 X積分權限喎9 j' [: D: w8 I8 N
咩改革呀?
我係勇勇既打令刀唔明??
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-14 21:36:
" v; W" c( z+ w* N6 }. Z我係勇勇既打令刀唔明??
5 W% T* x* b5 a& C4 I0 w) Z, O賭完馬仔就解釋一下啦,見係你炸,唔係都唔會解釋5 o, g' V& W4 X
積分大..........權限就會大,積分同權限係成正比
: ^8 T2 y  p9 M- i! e; {5 G( _如果你冇7百幾分,想下載40幾MB嘅火熱頭條影片等於發夢
d積分好難儲....又有期限
" Y; f3 M1 V/ H0 T* f$ z  c4 H; Ld舊post又要100點先可下載.....
Originally posted by head1328 at 2008-5-14 22:35:
% o' C! v, Z% d+ Od積分好難儲....又有期限# \5 l2 u9 i* x& y) L
d舊post又要100點先可下載.....
! c0 I7 |9 W8 S( Y/ E比心幾同大家溝通下啦
) I: t+ ?2 D& `其實有好多好多版主加分POST架,你一定要把握時機回帖啊
) }; z2 B% G+ r$ `你可以去"版友互片區"睇睇,如果你有運會有好多分加啊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【咁多位會員對~積分權限~有咩野意見啊】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。