<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (26FUN夜鬼)深夜揮手區
返回列表 回復 發帖
hihi~                                    .) v' w) b3 N2 N# F$ [  |+ M
做咩要戒, 你幾歲
做咩要戒
. t/ Z0 L, Z7 v打得飛機多對身體唔好....
( x7 E9 A0 F, \, u
  \' V7 b. `6 t. H  V  f3 Q你幾歲" T- \. n/ g7 \4 q1 K, ^- s
應屆中五會考生
我是一隻來自南極的北極熊
你真係坦白得有點...: z- d& z. p, [" k
  d) e# s5 E9 @1 A+ Q
上youtube睇D得意o野o羅
0 n* P$ w  @; }) V& r* z(用search)
& U- y2 J; }" L9 D0 |  F, h- \4 E/ A聽下歌,睇下D另類新聞,再唔係,; d& D" D, x8 S& q5 K- P* V: g
大把電影和動畫,包你未睇過...
5 n3 g& d$ N5 j
4 x  O- t6 g" V3 l要sleep la... Enjoy and have fun
你考左英文口試未?
Originally posted by ktwu2007 at 2008-5-26 01:55 AM:
7 D" Q2 Z1 A8 B6 I, u. s. @4 l* \. \6 [  b你考左英文口試未?
9 D! _9 l; A. g# o
( I3 d1 w+ b/ e6 {# }+ p6 f1 L
六月二十先考
Originally posted by ktwu2007 at 2008-5-26 01:55:+ E6 \* c3 }+ @7 @2 E- e/ D
你考左英文口試未?
. }' F1 v9 q0 h

$ F1 F0 `  s. Q, D- P) D- n! z佢日日都上 EF 考中文辯論試
Originally posted by jen01 at 2008-5-26 01:57 AM:' @; S! J' [# Q

6 p; N1 i1 s6 x3 r, _- a8 ?& R" P" R) B% X* P8 f  B
六月二十先考
. q0 h( A0 U6 a! v) O% G" F/ ^5 \: M; g  U& C
你遲我三天
Jen兄,我路過乍,應該係第一次同你talk: ^. J9 ^5 G' C2 S4 n% |) ^

5 y8 s: K2 L% Y" Q3 T悶得滯既話一陣2:40無記会播英足盃精華,
  W1 s  M6 z# n6 y. W. y- S7 e9 U咪睇下波,輕鬆下囉!!
我想問中英文口試分別是幾多 %?
Originally posted by infjlam at 2008-5-26 01:54 AM:' w7 ~2 Q7 R% ~  z% ?, R4 w

0 I% J2 Q# B6 i: y, v, }% d $ T2 R. ]$ B: T1 i- {
你真係坦白得有點...4 d# E3 \) P* P/ G/ K

- ]- _, J  s5 Y- E! Q上youtube睇D得意o野o羅
9 p) Q  q- [2 J: _: Q" @4 }# e(用search)% ?  ~! [5 L- V9 f
聽下歌,睇下D另類新聞,再唔係,: e  X0 S" z0 r5 |( h" l5 Q- v- M
大把電影和動畫,包你未睇過...* p, j. X# b$ z  T$ U
7 y! ?7 `+ Z" ]8 d  T& z9 N, @3 S3 D
要sleep la... Enjoy and have fun
. f& A3 H$ _- D9 F
4 g. {+ g$ {1 ]3 a6 j( d
4 }5 L; k9 g" o6 A
大家上網談天,點解唔可以坦白呢 ??
; X6 E2 A  n' A! x5 }又唔係有咩唔比得人知....5 g  K# B) s% M( u7 E: Q
呢度又唔係政版,又駛講咩立埸嘅....
1 n/ x. _4 K1 N/ x6 A(但如果你想搵我嘈下交,我都好樂意奉陪,因為太悶啦)
0 p; \$ C( B8 E% s& V) N* K  W- {$ ^0 p9 J: T
youtube我就真係唔知有咩仲可以睇,想睇嘅都睇過8 O. q- ?2 R0 P% I+ m; P/ u
- [8 [, p- y9 P5 B1 {9 `+ q
聽歌聽到識背啦
& p- ~4 W+ _  O& h& e) f1 ~" a
. t% i( F+ I7 l+ }, U" ?8 N- a電影,一早睇過晒啦 !!!! (我係講最新嗰d)
0 G5 z) H; z. ]1 w& \# W. o5 m# ~. N8 h! X
動晝 ?? 我沬係睇H動漫
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (26FUN夜鬼)深夜揮手區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。