<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 音樂空間 » 其實盧冠廷點解做到歌手ge!!!@@
返回列表 回復 發帖
Originally posted by anthonydenver at 2008-5-18 20:46:

佢唱歌都成日走音lo5該@@又升5到key
作歌佢可能真係好勁....不過唱歌真係..............
話得人唔該quote 例子,唔好得個講字
別人笑我太瘋癲,我叫他們0肯蕉先
Originally posted by kenlabs at 2008-5-18 23:04:
老實講﹐佢d音樂就確實係好好聽﹐但係佢把聲就.....
舊唱腔,而家d人聽唔慣je
正如你而家聽返羅文 - 家變、張國榮monica 當年plug既版本,唔多唔少都會唔慣,但唔代表人地唱歌唔掂ga wo
別人笑我太瘋癲,我叫他們0肯蕉先
樓主真係開post黎比人插

面係人地比,架係自己丢

人地係實力派,就算後生,都應該有睇過港產片...有好多套既主題曲都係佢作/唱,首首都好好聽
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-5-19 00:40:

盧業媚0既<泥路上>、陳百強&l...
腦殘,想寫<你在何地>,寫錯咗<共同渡過>,sorry!!

夜~天花板有這段戲,總關不上心裡的放影機...

[ Last edited by QuiGonJinn on 2008-5-19 at 08:01 AM ]
佢識音樂
Andre
小朋友唔明就問係岩,但係問之前做左自己本份先,而家網上資訊咁發達,要搵一個藝人資料唔難~
希望下次你做好資料搜集先~謝謝~
就算是實力派又如何 ??

實力派唱歌就一定好聽嗎 ??
我都曾聽過她的歌,有幾首的確很好,
但不代表所有歌都好聽.....

我對盧巧音沒有什麼意見....

不過我從以上回應中看到,
盧巧音唱歌=好聽,
支持她=吃過魚翅
貶低她=電車男,吃粉絲

我是一隻來自南極的北極熊
可能哩一代的人未必認識佢

佢以前拍過不少電影的  

再說現在都有不少上一代的明星復出開show  他出來搵一筆 有什麼出奇???

以前的歌星靠自己把聲唱出來吸引歌迷 現在果啲靠大量音樂炸機蓋上歌星本身把聲

[ Last edited by benny1219 on 2008-5-19 at 12:02 PM ]
佢幾有味道同風格
好好聽又未算,不過好過好多人

周星馳套西遊記當中佢唱果首插曲真係好掂的
佢把聲有種好特別的滄桑感
唔知有冇人聽過
Originally posted by 0000001 at 2008-5-19 01:20 PM:
周星馳套西遊記當中佢唱果首插曲真係好掂的
佢把聲有種好特別的滄桑感
唔知有冇人聽過
「一生所愛」點會冇聽過?我用成舊水買西遊記隻soundtrack都係為0左呢隻歌咋!
點都估唔到星爺0既電影會有首咁正0既歌!
逆ナンパ男
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 音樂空間 » 其實盧冠廷點解做到歌手ge!!!@@

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。