<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 音樂空間 » 其實盧冠廷點解做到歌手ge!!!@@
返回列表 回復 發帖
He's a professional singer -- a true ARTIST!!!
He's only paying more attention on environmental protection in the recent years!!!

[ Last edited by ironcross on 2008-5-18 at 09:11 PM ]
目標唔怕多 ;)
其實鄧麗欣點解做到歌手ge!!!@@
其實鄭希怡點解做到歌手ge!!!@@
其實鍾欣桐點解做到歌手ge!!!@@
其實蔡卓妍點解做到歌手ge!!!@@
其實周麗淇點解做到歌手ge!!!@@
逆ナンパ男
Originally posted by anthonydenver at 2008-5-18 20:46:

佢唱歌都成日走音lo5該@@又升5到key
作歌佢可能真係好勁....不過唱歌真係..............
我在場喎,升唔到key??
雖然初時唱"自己作曲但別人唱的歌"時係成日忘記歌詞,只係唔記得歌詞入唔到.
不過對一個近十幾年都只埋頭做音樂的他來說,我不太呵求.
後來唱返自己首本名曲時已經漸入佳境.

還有屬各方面頂尖伴奏,剩係聽joey,蘇德華solo都值回票價.
你聽唔聽到個二胡聲幾正?
盧冠廷是香港最勁的音樂人之一,而且敢向當權者SAY NO. I LOVE HIM
佢有料,有實力!!佢首飛鳥有邊個冇聽過~
Originally posted by andyho at 2008-5-18 09:10 PM:
其實鄧麗欣點解做到歌手ge!!!@@
其實鄭希怡點解做到歌手ge!!!@@
其實鍾欣桐點解做到歌手ge!!!@@
其實蔡卓妍點解做到歌手ge!!!@@
其實周麗淇點解做到歌手ge!!!@@
一句講晒.....姿色就是力量!
Originally posted by freewalker at 2008-5-18 08:39 PM:
如果盧冠廷做到歌手都算混吉嘅話?
時下嗰啲走音"歌星"都開到concert,百份百係魚目混珠啦!
絕對贊同!雖然我只有廿歲出頭,但亦知道佢(LoLo) 嘅大名。
不論知不知道別人有多厲害,基本尊重還是要有!
如果佢都唔算歌手..咁鷹王果d我真係唔知點形容好
佢d歌好聽wor 我覺得..最深刻就係頭先果首陪著你走

[ Last edited by kaikai886 on 2008-5-18 at 09:49 PM ]
佢係西遊記-仙履奇緣~首<<一生所愛>>超好聽呢~!
Originally posted by kinz at 2008-5-18 08:05 PM:
维基百科
[url]http://zh.wikipedia....
LoLo有讀寫障礙,都咁努力記歌詞,追求完美,帶最好的表演比觀眾
但現今所謂的「歌手」,身體一d缺憾都冇,連做歌手最基本gei記歌詞都冇可以唔記
唱現場,播CD,真係要好好反省 !!!
The Best
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 音樂空間 » 其實盧冠廷點解做到歌手ge!!!@@

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。