<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 好煩惱,唔知搵唔搵佢好(入黎先講plz)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 自由神 at 2008-5-19 12:51 AM:

咩理論
對人有好...
如果真係唔憎既
咁我而家可唔可以hi下佢呀??
我真係好想搵下佢呀
我唔想連朋友都無得做呀
Originally posted by -仔仔仔- at 2008-5-19 12:55 AM:

如果真係唔憎既
咁我而家可唔可以hi下佢呀??
我真係好想搵下佢呀
我唔想連朋友都無得做呀
佢唔block你
都係諗有一日可以再傾下
不過.......呢個日子係幾耐,得佢知
Originally posted by 自由神 at 2008-5-19 12:59 AM:

佢唔block你
都係諗有一日可以再傾下
不過.......呢個日子係幾耐,得佢知
我真係好想再搵番佢
我忍到好辛苦呀
我成日都打開個msn望住佢....個名
但又唔搵得佢
明明佢係on左,但就同off左無分別
都係唔可以搵佢,好唔開心呀
仔仔仔大哥~~
我5識溝女  但都比d comment 你la~
我覺得愛情無分對與錯
但我認為如果對方本身有男朋友 就應該盡量避免做到 疑似第3者la~
如果他日佢分左手 咁你向佢表白就來得明正言順la
當然如果你不介意做疑似第三者 就比空間女仔自己選擇la
只要5係出芧招 我個人可以接受

[ Last edited by akakak777 on 2008-5-19 at 01:40 AM ]
Originally posted by akakak777 at 2008-5-19 01:38 AM:
仔仔仔大哥~~
我5識溝女  但都比d c...
其實當初我向佢表白時
未知佢有男朋友嫁
後來知道左...
無可否認,我知道後,對佢仍有私心
不過佢都無理會過我
我都知自己咁做係好唔岩
直至佢唔開心時我安慰佢
但個刻,我真係淨想安慰佢嫁咋
點知原來咁只係到佢
Originally posted by -仔仔仔- at 2008-5-19 01:46 AM:

其實當初我向佢表白時
未知佢有男...
過一排 之後~ call 番個女仔la~
你同佢講  你仲2佢係事實~
但佢5仲2你  不要緊 你說你會等
但還可以做朋友ma~
最少比個希望你  總好過連fd都無得做
Originally posted by akakak777 at 2008-5-19 02:37 AM:

過一排 之後~ call 番個女仔la~
...
唔得呀
我係唔可以再同佢講鍾意佢嫁喇
再講呢d說話就真係可以收線喇
Originally posted by -仔仔仔- at 2008-5-19 01:07 AM:

我真係好想再搵番佢
我忍到好辛苦...
哈!咁我建議你Block左佢
咁你同佢唔到講野,佢又見你唔到
一了百了
Originally posted by 自由神 at 2008-5-19 03:14 PM:

哈!咁我建議你Block左佢
咁你同佢唔到講野,佢又見你唔到
一了百了
我唔block左佢都同唔到佢講野呀
但而家係我真係好想搵番佢
我好掛著佢呀
如果真係block左佢我都仲係會想住佢
Originally posted by -仔仔仔- at 2008-5-19 03:18 PM:

我唔block左佢都同唔到佢講野呀
但而家係我真係好想搵番佢
我好掛著佢呀
如果真係block左佢我都仲係會想住佢
嘩.........掛住佢掛得咁緊要
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 好煩惱,唔知搵唔搵佢好(入黎先講plz)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。