<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 好煩惱,唔知搵唔搵佢好(入黎先講plz)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by e_e at 2008-5-19 12:23 AM:
咁拉 , 如果真係佢男友既post , 我覺...
我好怕搵完佢後,佢都唔理我
個刻,我個感覺真係好難受
但最怕自己又亂講野
我知自己可以控制到,不過我唔知點咁
呢番說話係有點不負責任,對不起
Originally posted by mk政 at 2008-5-19 12:31 AM:

女仔係會囉!!
我都有問過我d女性朋友
佢地話 有時比好多男仔中意
感覺好好-  -v
大佬 , 試下一大批女仔鐘意你丫 , 你感覺都好好拉 ...
我覺得只要主動讓大批男仔鐘意 , 咁都ok姐~~
Originally posted by 自由神 at 2008-5-19 12:28 AM:
我成日心入面有個疑問想問D女仔
[siz...
個陣佢有時都會搵下我既
親密既說話??間中啦,都少既
不過我諗而家係佢心目中,已經無左我呢個人
Originally posted by mk政 at 2008-5-19 12:31 AM:

女仔係會囉!!
我都有問過我d女性朋友
感覺好好-  -v
我諗我就係做左其中一個<受害者>啦
我都知係自己攞黎既
Originally posted by -仔仔仔- at 2008-5-19 12:31 AM:

我好怕搵完佢後,佢都唔理我
個刻,...
你既問題係太纏人地 , 我既問題係太唔主動 ...
送左人地放學番屋企成兩年 , 都係維持係 "送" 既階段
Originally posted by -仔仔仔- at 2008-5-18 11:57 PM:
希望各位可以給少許時間看...
仔呀仔
人地用到男朋友呢招啦
睇黎真係要控制下,唔搵佢住囉
若果你真係中意佢做唔到佢喜歡既人都唔好做佢討厭既人
雖然佢男朋友實推波助瀾講你既不是去破壞你形象,叫佢唔好應你
但係問心,佢到而家都未block你呀起碼
無計啦,設身處地,你都唔想自己女朋友成日同個男性朋友傾心事啦

過一排啦,過一排先搵佢啦
女仔係會囉!!
我都有問過我d女性朋友
感覺好好
-  -v
咁呢個只係表示佢係一個唔成熟既女仔姐
我問係一般真心愛男朋友既情況下
Originally posted by -仔仔仔- at 2008-5-19 12:34 AM:

個陣佢有時都會搵下我既
親密既說話??間中啦,都少既
不過我諗而家係佢心目中,已經無左我呢個人
下?真係會好親密嫁?
佢咁都忍得到?
Originally posted by 自由神 at 2008-5-19 12:35 AM:

仔呀仔
人地用到男朋友呢招啦
...
其實而家距離已經超過一個月了
我係呢段時間裡,都無搵過佢
佢都成日on,我有時仲係msn打d字(個人個d分享訊息)
話唔開心個之類啦,總之就係有少少負面啦
但係我諗佢都唔會睇到喇
因為我相信佢唔會理我呢個無謂人
Originally posted by 自由神 at 2008-5-19 12:38 AM:

下?真係會好親密嫁?
佢咁都忍得到?
仔仔兄 , 有幾親密先 ...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 好煩惱,唔知搵唔搵佢好(入黎先講plz)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。