<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 好煩惱,唔知搵唔搵佢好(入黎先講plz)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 極樂 at 2008-5-20 11:36 PM:
提外話...做乜個個都用埋同一樣既&quo...
多謝你呀,好到point呀
我今日已經搵番佢喇
佢仲睬番我添呀

1.我就成日會留意佢msn個訊息
但佢留唔留意我,我就真係唔知
不過呢刻我都仲係認為佢唔會留意

2.我都知自己係無機會嫁喇
只係做唔到完全死心姐

3.我開頭都有諗過唔好太多訊息
但我又好擔心喎,咁所以咪.......有時真係控制唔到自己
我都知咁係唔岩.....

多謝你呀極樂...我明白好多野喇
多謝你肯咁詳細解釋我聽呀
Originally posted by 自由神 at 2008-5-19 12:28 AM:
我成日心入面有個疑問想問D女仔
[siz...
一樣米養百樣人.......所以我唔可以代表所有女仔去答呢條問題......
不過, 我相信好多人係"熱戀"果陣唔會咁做.......
但係當佢同另一半平淡左既時候(唔代表佢地會分手),就會做你講既野....
Originally posted by 自由神 at 2008-5-21 12:04 AM:

提外話,你都可以用,係針對四川一...
唔啦, 我搵唔返依家用緊呢張相.....
而且我相信"有心"就得啦!!
就算換左ICON都唔代表D乜....
Originally posted by -仔仔仔- at 2008-5-21 12:11 AM:

多謝你呀,好到point呀
我今日已經...
明架啦~~
當你鐘意一個人, 你就一定諗到好多理由去SUPPORT你自已既做法&諗法...
只要你覺得開心而又唔會傷害到人...我覺得無問題.....
我已經搵番個女仔喇
佢仲肯睬我添
但我都唔知應該開心定唔開心咁
因為大家所講,所做既已經同以前唔同哂
同佢既個種感覺已經好似唔同左咁
大家都好似變我得陌生,好生保
但唔知點解,我依然係好鍾意佢

[ Last edited by -仔仔仔- on 2008-5-21 at 11:32 PM ]
Originally posted by -仔仔仔- at 2008-5-21 11:29 PM:
我已經搵番個女仔喇
佢仲肯睬我添
...
兩條友仔, 表面扮無野...扮大方, 再見亦是朋友....
其實兩個心裡面都有條刺......邊有咁易拎返佢出黎丫.....
Originally posted by 極樂 at 2008-5-21 11:54 PM:

兩條友仔, 表面扮無野...扮大方, 再見亦是朋友....
其實兩個心裡面都有條刺......邊有咁易拎返佢出黎丫.....
唔係呀
我無做過佢男朋友嫁
我只係一個鍾意佢,又煩佢既無謂人姐
對佢黎講,我只係一個超普通既朋友
失去左亦唔會可惜個種
我係咁諗,因為我實在太無關痛癢喇
Originally posted by -仔仔仔- at 2008-5-22 01:24 AM:

唔係呀
我無做過佢男朋友嫁
我只...
咁又唔好咁諗﹐至低限度你哋都係朋友啦﹐如果你真係咁唔重要﹐駛乜同你咁曖昧喎~
Originally posted by trista_cheong at 2008-5-22 11:09 PM:

咁又唔好咁諗﹐至低限度你哋都係朋友啦﹐如果你真係咁唔重要﹐駛乜同你咁曖昧喎~
可能因為佢以前同男朋友唔開心
咁岩我又出現係佢面前
所以我就做左一個水泡
但個陣佢話我聽無男朋友嫁
但事後我知道佢個陣係有男朋友的
不過以前點都唔重要
因為我而家已經係一個漏氣水泡
漏氣即係無用,所以我被佢扔棄左
比人扔棄真係好痛嫁

[ Last edited by -仔仔仔- on 2008-5-22 at 11:31 PM ]
Originally posted by -仔仔仔- at 2008-5-22 11:30 PM:

可能因為佢以前同男朋友唔開心
咁...
咁你唔需要覺得心up ga﹐因為衰嗰個係佢﹐唔係你;

嗰個女仔當人哋水泡就咁用完就dum﹐唔係你慘﹐係佢慘呀~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 好煩惱,唔知搵唔搵佢好(入黎先講plz)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。