<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 好煩惱,唔知搵唔搵佢好(入黎先講plz)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2008-5-23 11:20 PM:

咁你唔需要覺得心up ga﹐因為衰嗰個係佢﹐唔係你;

嗰個女仔當人哋水泡就咁用完就dum﹐唔係你慘﹐係佢慘呀~~
好多謝你安慰我呀
不過我又唔會覺得佢衰
或者只係我自己犯賤啦
我都明白對佢係唔可以再存有任何幻想
但我自己仲仍然好想著佢
只少我仲想可以同佢係朋友
不過其實已經無得再見面
所以我諗佢都唔會再care我開唔開心
同埋仲係唔係朋友
呢樣係令我最唔開心
Originally posted by -仔仔仔- at 2008-5-24 12:44 AM:

好多謝你安慰我呀
不過我又唔會...
唔緊要ga﹐您又冇做錯嘢﹐唔係您自己個問題嘛~~( 不過係犯賤咗少少je…… 每個人都有ga la~~)
Originally posted by trista_cheong at 2008-5-24 02:21 PM:

唔緊要ga﹐您又冇做錯嘢﹐唔係您自己個問題嘛~~( 不過係犯賤咗少少je…… 每個人都有ga la~~)
今日又hi佢黎
但佢都係對我好冷淡
我而家已經心灰意冷
真係好難受
點解人同人之間既關係要搞成咁
好痛苦
佢個陣唔開心我可以開解佢,安慰佢
但點解我唔開心就係因為佢???
點解佢唔可以理下我???
點解佢要咁對我
我真係好黑人憎咩???
佢只係唔想你對佢有任何幻想....
所以選擇避開你...
Originally posted by 極樂 at 2008-5-26 11:17 PM:
所以選擇避開你...
咁可以點做呀?
放棄呀?
Originally posted by 極樂 at 2008-5-26 11:17 PM:
所以選擇避開你...
我已經放棄左
今日仲同佢講左
雖然仲msn唔應我
但我知佢有睇
而家我同佢應該已經連朋友都唔係
我同既關係已經變到
只係大家都知到有對方既存在
簡單d講句即係
大家只係認識,但唔可以稱得上"朋友"
雖然佢無開到口話係,但有時唔洗講咁明
大家都feel到係咩事,而且今日係我主動開口話以後唔再煩佢
我諗佢聽到應該會幾開心
個人意見 msn 刪左佢落非經常連絡人...
電話號碼同d短信都刪埋佢 (雖然我覺得你會記得號碼)...
不過甘樣係比較好...
因為你會減少好多刺激...
我份人比較干脆...
唔鍾意拖泥帶水...

評分次數

Originally posted by 破軍不動 at 2008-6-28 01:22 AM:
個人意見 msn 刪左佢落非經常連絡人.....
乾手淨腳﹐費時一陣間手軟又會忍唔住諗佢…… 因為會手痕搵返~
Originally posted by trista_cheong at 2008-6-28 02:59 PM:

乾手淨腳﹐費時一陣間手軟又會忍唔住諗佢…… 因為會手痕搵返~
無再搵過佢lu
已經好耐無見&傾計
同埋已經無機會再見
都有少少遺憾嫁
但係無計啦~~~唉
做人應該拎得起放得低,好似樓上果幾位話齋del哂佢,好快就會唔記得...
時間可以沖淡一切
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 好煩惱,唔知搵唔搵佢好(入黎先講plz)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。