<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 伍晃榮的一席話在歐聯決賽充分應驗出來...
返回列表 回復 發帖

伍晃榮的一席話在歐聯決賽充分應驗出來...

門柱係龍門最好既朋友...
龍門柱做左雲達沙3次好朋友
Originally posted by kerr12ca at 2008-5-22 07:56 AM:
門柱係龍門最好既朋友...
呢句...好似係黃興桂講...之後伍晃榮用來埋串佢@@

不過唔sure@@

[ Last edited by babo on 2008-5-22 at 08:27 AM ]
好普通的曼聯迷~_~

車仔輸得好唔抵
可能係天意
據我知 ... e句至少都幾廿年歷史
曼聯雙冠王 !
時也 ! 命也!!!!!!!!!!!
looklook
Originally posted by ronald001120 at 2008-5-22 09:11 AM:
車仔輸得好唔抵
可能係天意
如果manutd 輸就真係好唔抵
車仔和果球都係負look
大家咁高咁大,所以無話邊個抵邊個唔抵
最重要我地睇左過左一夜 既刺激又精彩既決賽
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

Originally posted by looook at 2008-5-22 01:15 PM:
曼聯雙冠王 !
時也 ! 命也!!!!!!!!!!!
車路士三亞
更是時也命也
波係圓既
未到最後一刻都唔知結果
Originally posted by chong2002 at 2008-5-22 03:24 PM:

如果manutd 輸就真係好唔抵
車仔和果球都係負look
大家咁高咁大,所以無話邊個抵邊個唔抵
最重要我地睇左過左一夜 既刺激又精彩既決賽
1. 如果manutd 輸就真係好唔抵
2. 大家咁高咁大,所以無話邊個抵邊個唔抵

I fxxxing lol'd

NO BAD WORDS ALLOW IN HERE!!!!

[ Last edited by brightlee on 2008-5-22 at 10:42 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 伍晃榮的一席話在歐聯決賽充分應驗出來...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。