<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 伍晃榮的一席話在歐聯決賽充分應驗出來...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ringo1969 at 2008-5-22 09:53 PM:

真激死~~~~~~~
我都係咁話。

係NBA ,係重要時刻才最穩定,任何困難下,好多人看管下,都要完成任務。才是真正球星

但昨天,係十二碼上,又無人會阻、又無人會欄佢,佢自己竟然會滑倒,叫甚麼球星?

只有用陰謀論,有人收錢,故意自己滑倒啦
覆#15-#19 。

一個好球員,如果係無人能干擾既情況下,自己失誤,仲係一種最低級既失誤,點配做球星。
如果賴落雨,個場滑,場波超過十個人射十二碼,又吾見其他人滑倒?
個種係死球,射波球員可以預先踏實個草地,用手撥開積水表面,睇精睇楚。一切功夫,都可防止一齊這種意外發生。佢有先做好自己咩?
如果一個球員,終身都係球場奔馳,更加吾應該有咁既所謂意外啦,要比較就睇下NBA球星,睇下人家壓力越大,越困難時刻,越多人為因素既欄阻,他們都能跨越,才能成就球星。點解足球員既心理質素會咁差劣。

c朗射吾入,係被守門員救出,有〔人為因素〕。兩者點可比較?

另外一種問題,我好憎這種球星,必定穿著某些大名牌品牌,點解吾著Tailer-made球boot。如果一對鞋,絕對只適合某一個人自己,一切失誤就會滅少許多。對腳的保護情度又好好多!
商業球鞋到底係幫助佢地贏比賽,還是只能幫助佢地賺多點錢?好成疑問?

[ Last edited by lizard on 2008-5-23 at 11:00 PM ]
Originally posted by tovic at 2008-5-23 11:01 PM:

我係曼迷. 不過都好SUPPORT TERRY...
以前無咁那多人賭波,也不會有現在這種投注金額。現在投注金額之大,就足有能力改變賽果陰謀論產生,所以根本就吾應該將足球跟賭博掛勾。
Originally posted by arthur8088 at 2008-5-23 11:18 PM:
o dear...i cant believe someone wou...
C.Ronaldo were both bribed

C.Ronaldo 有無corruption,我無講,也不多講!
不過 Terry 會係無人干擾下,有咁既絕頂低級失誤,我就認為絕大問題!
Originally posted by eqhigh at 2008-5-24 01:11 AM:

要收幾多錢先可以彌補到果一刻既...
佢係一個乜野球員,
會有幾失落?
還記得英格蘭歐賽出吾到線嘛?
那些球員在出線前夕、通宵達旦叫雞!其中一個就係TERRY!
佢真係一個咁有決心,為榮辱而戰既球員咩?

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... E8%98%AD&page=6
#173。

我當時在#59已經指出問題啦!
filter-052FANS #90也駁過我,結果怎樣,我有無說錯!

我有無合理懷疑這個球員,不用多講了吧!
點解個個人講佢射吾入,因為壓力大?為何其他射得入波既人就會無壓力咩?呢個叫解釋理由咩

場上大部份人無打足120分鐘嘛?點解其他人又撐到十二碼都射入?

場上十幾個人都吾會滑到,偏偏只有一個人會滑到?

係NBA ,如MJ 佢平均命中約四成。但關頭時刻,佢就能將4成機會率變十成。這才叫英雄。
係12碼上,機會率射入佔八成,將八成機會率都不能達標既。只會係狗雄。

眾人:你們所持理由,不外乎〔壓力、體力。下雨.....〕
當日有份參賽既球員,先跟Terry 去比較。
其他大部份球員都有這種壓力,都用盡體力,但都能把握八成射入十二碼既機會率。正好說明你們強詞奪理。點解大部份球員都可以,唯一人吾得。
合邏輯嗎?

用蓋率邏輯分析,其他人就無問題!偏離蓋率既,就係問題?
wonder 之前,吾該自己上網先睇下。

維基百科寫90% 有的網8成以上,我已經用較低標準啦?
Originally posted by filter-052fans at 2008-5-25 09:14 AM:

你呢種理論叫做"倒果為因&qu...
本帖隱藏的內容需要積分高於 30000 才可瀏覽

[ Last edited by Edgar_Davids on 2008-5-25 at 06:14 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 伍晃榮的一席話在歐聯決賽充分應驗出來...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。