<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 黎埋今晚,以後好小機會黎勒.......
返回列表 回復 發帖
Originally posted by alan123boy at 22/5/2008 20:36:
hihi~各位版主and會員好!黎埋今晚,...
我唔識你

至奇呀!~~

得閒就上嚟喇!~ EF係永久營業架!~

懶洋洋la la
Originally posted by alan123boy at 2008-5-22 08:36 PM:
hihi~各位版主and會員好!黎埋今晚,...
我無記錯......
我記得你出過個Post,你好似做左老豆嫁啦喎
有無記錯先
Originally posted by 自由神 at 22-5-2008 21:40:

我無記錯......
我記得你出過個Post,你好似做左老豆嫁啦喎
有無記錯先
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ge=1&highlight=

Originally posted by Edgar_Davids at 2008-5-22 09:42 PM:

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ge=1&highlight=

係囉!我好記得當時佢個頭像係一個跳緊舞既BB
Originally posted by 自由神 at 2008-5-22 09:43 PM:

係囉!我好記得當時佢個頭像係一個跳緊舞既BB
我都記得你地呀!!!!2006-10-30 既post都記得!
自由神多謝你!係呀,我個囡囡下個月一歲勒!
懇請大家踴躍捐輸四川地震同胞!福有悠歸,多謝你們!
alan呀alan,
你咪以為你少左上黎我地就唔記得你先得咖~
你真係太睇少自己嘅地位~ 就算你幾忙都好, 你一上黎蒲頭就總有人同你打招呼咖喇~
我嗰d 塵年舊事就唔好提喇~ 最緊要依家個論壇氣氛好, 會員有歸屬感, 上傳下達, 咁就足夠咖喇, 呢個都係我當日嘅目標~
今日我已經將個話事權交晒比班新力軍咖喇, 唔止[港男], 好多區都係; 等多d 新衝激吖嘛~
不過班衰仔懶到死我呢隻死老野先出吓黎頂吓雞頭啫, 其他時間我都係匿埋喺頑童個post 入面避世~
你講得啱咖, [港男]乜都好, 係個主版真係太亂, 唔識分子版去入就真係鹹版咁.....
雞仔佢地好叻, 成日都有好野, 吸引到好多人, 但就會變得單調, 主版好似淨係得色區咁, 睇黎都要同老頂admin 商量吓重新執吓個主版介面佢, 等可以多元化d~

你呀, 忙之嘛~ 有部電腦就隨時可以上黎咖啦, 得閒上黎"問候"吓我地又或者比我地"問候"吓, 三兩句得啖笑都得咖, 幾時都歡迎~
記住保重身子, 幫小弟我同你家人問句好啦, 麻甩佬唔婆媽喇, 心照~
保持聯絡~
Originally posted by coolala2005 at 2008-5-22 09:37 PM:

我唔識你...
coolala2005
我記得你叫lala~~~
估吾到我成年冇黎都有人識我!多謝你!
Originally posted by alan123boy at 2008-5-22 10:16 PM:

我都記得你地呀!!!!2006-10-30 既post都記得!
自由神多謝你!係呀,我個囡囡下個月一歲勒!
我仲記得果時你話飲少D啤酒
買多罐奶粉
Originally posted by BOYDWAN at 2008-5-22 10:16 PM:
alan呀alan,
你咪以為你少左上黎我地...
boy兄真漢子,重情重義,受到會員歡迎都係正路!
能交到你呢個朋友都係我既榮幸,多個post既言論足以令版主吐血!
比著我係版主實吵蝦拆蟹!足見閣下既iq及eq提升不小,實令細佬佩服!
冇錯,老x套野吾講!在心中!
保持聯絡!
Originally posted by 自由神 at 2008-5-22 10:21 PM:

我仲記得果時你話飲少D啤酒
買多罐奶粉
係呀!卒之啤酒冇飲少到,奶粉買到破產..........
但近排都節省小小,捐錢比地震苦難既同胞!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 黎埋今晚,以後好小機會黎勒.......

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。