<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 黎埋今晚,以後好小機會黎勒.......
返回列表 回復 發帖
Originally posted by alan123boy at 2008-5-22 10:30 PM:

係呀!卒之啤酒冇飲少到,奶粉買到破產..........
但近排都節省小小,捐錢比地震苦難既同胞!

個BB笑一笑,你破10次產都抵番啦
又發現仆街係ef洗版............
損人不利己既行為真係吾撚掂!
版主真係好撚慘架!義務工作,維持秩序,又要幫助會員解決問題,我地普通會員其實好過癮,只係上黎玩,冇責任!
向各版主致敬!!!!(請原諒我一燥底就不禁爆粗!)
仲有,切勿在此post再加我分,我驚有人以為我博加分就吾撚好啦!
只是跟老朋友聊聊天吧!不用加分~
懇請大家踴躍捐輸四川地震同胞!福有悠歸,多謝你們!
Originally posted by alan123boy at 2008-5-22 22:30:

係呀!卒之啤酒冇飲少到,奶粉買到破產..........
但近排都節省小小,捐錢比地震苦難既同胞!
無所謂啦, 錢要搵機會多的是~
反而有d 事如果唔做會令自己一生後悔, 我地無理由要令自己有遺憾吖~
酒要飲, 奶要食, 錢當然要捐!
三樣黎計, 飲少兩杯都唔算係損失吖~
老朋友請保重, 祝女兒快高長大, 樣樣事情稱心如意, 事事順境.

好會員, 好朋友難求, 有你呢個朋友都係我哋26fun既榮幸, 得閒多啲返嚟呀~
(不過相信你都唔識我... )

Anyway, ALL the BEST, our old true friend~

[ Last edited by kalos on 2008-5-23 at 12:46 AM ]
Originally posted by kalos at 2008-5-22 10:44 PM:
老朋友請保重, 祝女兒...
好耐無見啦喎
alan 兄

雖然同你唔熟

不過記住得閒上黎玩  

我們眾頑童永遠都會係到等你既回歸~~
Originally posted by BOYDWAN at 2008-5-22 10:43 PM:

無所謂啦, 錢要搵機會多的是~:a...
boy兄出錢出力,做人問心無愧,善有善報,惡有惡報,你肯定福有悠歸,我代災民多謝你!
真的,錢財身外物,吾係扮晒清高,$對我黎講好重要,但國難當前,我亦吾會吝嗇!
連一向反共既九哥今次都讚胡温,我覺得今次天災雖然令億萬人心碎,但同時亦將中國人的心連在一起!(除了一些無藥可救的廢柴敗類!)
懇請大家踴躍捐輸四川地震同胞!福有悠歸,多謝你們!
Originally posted by 自由神 at 2008-5-23 00:49:

好耐無見啦喎
你都係老朋友, 好兄弟~
而家大學year2好忙, 又就嚟考試, 咪少o左蒲頭囉...
Originally posted by kalos at 2008-5-22 10:51 PM:

你都係老朋友, 好兄弟~
而家大學year2好忙, 又就嚟考試, 咪少o左蒲頭囉...
大學生勁野喎
加油呀!
Originally posted by alan123boy at 2008-5-22 22:41:
又發現仆街係ef洗版............
損人不利己既行為真係吾撚掂!
版主真係好撚慘架!義務工作,維持秩序,又要幫助會員解決問題,我地普通會員其實好過癮,只係上黎玩,冇責任!
向各版主致敬!!!!(請原諒我一燥底就不禁爆粗!)
仲有,切勿在此post再加我分,我驚有人以為我博加分就吾撚好啦!
只是跟老朋友聊聊天吧!不用加分~
仆街就度度都有咖啦, 我都好仆街咖~
做人駛乜咁執著? 相比四川嘅人所面對嘅慘況, 呢d 仲算係問題咩?
老友記, 呢d 小小分數唔係代表d 乜, 係我地[頑童]對一個好會員嘅認同; 呢d 唔係加分,係你呢位對EF 有歸屬感有責任心嘅會員嘅"底分"~
聊聊天係無分加嘅~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 黎埋今晚,以後好小機會黎勒.......

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。