<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 黎埋今晚,以後好小機會黎勒.......
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kalos at 2008-5-22 10:44 PM:
老朋友請保重, 祝女兒...
好多謝你既祝福!!!!
網上千億個網站,有缘聊天已經係缘份,多謝你!!!真係好多謝你!!!!
懇請大家踴躍捐輸四川地震同胞!福有悠歸,多謝你們!
Originally posted by kalos at 2008-5-22 22:44:
老朋友請保重, 祝女兒快高長大, 樣樣事情稱心如意, 事事順境.

好會員, 好朋友難求, 有你呢個朋友都係我哋26fun既榮幸, 得閒多啲返嚟呀~
(不過相信你都唔識我... )

Anyway, ALL the BEST, our old true friend~
kalos 你又點會無人識? 你物同alan 一樣一係唔出現, 一出現就大把老友同你打招呼~
你地個個喺我地心目中都係有地位咖, 呢點我可以肯定~

你又點呀? 呢排好忙呀? 讀書還讀書, 要注重身子呀~
我唔識你, 都唔記得你......
但係"攪出人命"果個post我都有印象....
因為你攪出人命無耐...到我攪出人命~~
臨走貼返囡囡d相出黎分享下好喎!!!

做一次"港男俱樂部"既女主角囉!!

依家做好啦!! 大個呢版唔歡迎佢post相丫!!
要post就去"net模" / "娛樂" post啦~~
Originally posted by 極樂 at 2008-5-22 10:59 PM:

Originally posted by alan123boy at 2008-5-22 22:51:

boy兄出錢出力,做人問心無愧,善有...
大家咁話啦~
"人為善, 福雖未至, 禍已遠離"
九哥都成熟左好多, 可能做左老豆後比個女馴到無乜火喇~
係咁咖喇, 人生就係咁多得意野, 懂得珍惜就夠喇~
Originally posted by alan123boy at 2008-5-22 22:55:

好多謝你既祝福!!!!
網上千億個網站,有缘聊天已經係缘份,多謝你!!!真係好多謝你!!!!
家陣你地移民咩??? 移民都可以上網咖嘛~~
真係無你地收~
Originally posted by 自由神 at 2008-5-23 00:52:

大學生勁野喎
加油呀!
不嬲都有話你知o架啦....
死仔又唔記得
你近排又點?

又一個老朋友會少上嚟喇...
Originally posted by BOYDWAN at 2008-5-22 10:53 PM:

仆街就度度都有咖啦, 我都好仆...
哈哈,我又何嘗吾係仆街一名呢!小弟出名9撚屎屎到暈,寸人吾撚駛本!仲可以吾爆粗既情況下激到人嘔血添!

話時話,我係ef大大話話好多年,查返個舊ac原來已經6年,從來都冇在乎積分,成日都係得幾10分!呢幾日上黎加既分係呢幾年既總和!都好突然!
但,認識你們衆多好友,勝過加我10000分!
懇請大家踴躍捐輸四川地震同胞!福有悠歸,多謝你們!
Originally posted by BOYDWAN at 2008-5-22 11:03 PM:
家陣你地移民咩??? 移民都可以上網咖嘛~~
真係無你地收~
EF有呢鋪癮嫁
行開幾日都當你以後唔番嫁啦
咁先有感情嫁
Originally posted by 極樂 at 2008-5-22 22:59:

極樂媽都黎埋, 真係熱鬧~
我地點會唔歡迎? 至驚你地唔賞面咋~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 黎埋今晚,以後好小機會黎勒.......

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。