<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 黎埋今晚,以後好小機會黎勒.......
返回列表 回復 發帖
alan哥
雖然你唔識我
(其實我都無也人識)
但我也有留意到你的發貼
如今你要走了,
我只好送上默默的祝福了

ef潛水會員字
EF小人物

Originally posted by alan123boy at 2008-5-23 01:13:

我本來承諾過會post.........但呢三天點敢........
吾識我吾緊要!我知你叫極樂姐!
好可愛呀
樓上係小弟個乞兒女,大家俾吓面吾好加鬍鬚.............
我x得人多,襯家成蘿,禍不及妻兒...........
懇請大家踴躍捐輸四川地震同胞!福有悠歸,多謝你們!
Originally posted by alan123boy at 2008-5-22 11:13 PM:

我本來承諾過會post.........但呢三天點敢........
吾識我吾緊要!我知你叫極樂姐!
我好細個咋 (係你面前點都要扮下細!!)
最衰自由神佢地....自已"0靚仔"好啦~~叫到我老曬~~哈哈哈!!!

b女好得意丫!! 你幫佢剃左頭髮....
攪到成個男仔咁 (特別第二張)
但係細個似男仔, 大個會好靚女~~
你又飲得杯落囉!!!
Originally posted by wer at 2008-5-22 11:18 PM:
alan哥
雖然你唔識我
(其實我都無也人識)
但我也有留意到你的發貼
如今你要走了,
我只好送上默默的祝福了

ef潛水會員字
............我只係小d時間上黎...
我也有留意到你的帖架!!!!有缘再見!
Originally posted by 自由神 at 2008-5-23 01:17:

捐左好少咋.....
本身窮書生都無咩嫁啦

咁嫁咩?捐得少無女無$無好成績嫁?
咁家誠哥咪好多女?捐成億喎
唔知喎... 澳洲都無得捐...
有都唔知係咪真啦...
李香琴又返o左香港, 如果唔係, 佢一定會搞捐款
Originally posted by 極樂 at 2008-5-22 11:19 PM:

我好細個咋 (係你面前點都要扮下...
我個囡囡比人叫左9拾幾次小弟弟........可惡!

極樂妹妹<可否這樣叫你,我差不多40...........

妳的宝宝10個月嗎?得閒交換一下情報!
Originally posted by kalos at 2008-5-22 11:22 PM:

有都唔知係咪真啦...
唔清楚啦呢D

不過有個心都夠啦
Originally posted by alan123boy at 2008-5-22 11:24 PM:

我個囡囡比人叫左9拾幾次小弟弟........可惡!

極樂妹妹<可否這樣叫你,我差不多40...........

妳的宝宝10個月嗎?得閒交換一下情報!
呵呵~~難得有人叫我"妹妹"喎!!梗係求之不得啦~~

你心水真係清喎!! 我個bb仲有十日就10個月啦~~
我好樂意同人傾湊仔經架~~但係你黎緊都好少上黎啦~~
不過你想知乜, 搵我啦~~我都"八"到幾多關於湊仔既野.....

b女留長d頭髮就似女仔啦~~佢五觀好標緻丫!!
Originally posted by kalos at 2008-5-22 11:22 PM:

有都唔知係咪真啦...
kalos 是大學生?很厲害啊,我文化水平極低,老是說粗言穢語,你能跟我交朋友嗎?
祝學業進步!大學生就是大學生,談吐也很有水準!
千萬不要學alan叔叔没有文化,努力加油!未來的棟樑!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 黎埋今晚,以後好小機會黎勒.......

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。