<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 黎埋今晚,以後好小機會黎勒.......
返回列表 回復 發帖
Originally posted by alan123boy at 2008-5-22 11:13 PM:

我本來承諾過會post.........但呢三天點敢........
吾識我吾緊要!我知你叫極樂姐!
呀Alan B好得意呀!

講番正題~~
Alan兄我都記得你咖
雖然你只係800幾個帖
但我唔知點解好似成日都見到你 (可能因為個跳舞既bb 太搶眼)
不過點都好喇,我地EF既大門口永遠等住你既
得閒就上黎吹兩句水喇
Originally posted by alan123boy at 2008-5-22 11:30 PM:
kalos 是大學生?很厲害啊,我文化水平極低,老是說粗言穢語,你能跟我交朋友嗎?
祝學業進步!大學生就是大學生,談吐也很有水準!
千萬不要學alan叔叔没有文化,努力加油!未來的棟樑!
alan叔真識講笑
講粗言穢語唔一定代表文化水平低既
男人既野,傾計加D粗口代表我地係老友咋
不過話分兩頭,kalos 談吐真係好有水準嫁
Originally posted by eqhigh at 2008-5-22 11:36 PM:

呀Alan B好得意呀!
...
好多謝你!
跳舞既bb 永遠都吾會出現lu........
因為以後既頭像都以振災為主,重建災區起碼要7-10年,我咩都做吾到,只能係msn及ef論壇既頭像聊表心意!
懇請大家踴躍捐輸四川地震同胞!福有悠歸,多謝你們!
ALAN兄 雖然同你素未謀面
但都見過你開d post 好似四川果一個
做左人地老豆
就要努力搵奶粉錢喇
得閒/悶既 咪上黎吹下水囉!!
開電腦 上個網 易啦!!!
你一定有時間既...
Originally posted by 自由神 at 2008-5-22 11:40 PM:

alan叔真識講笑
講粗言穢語唔一定代表文化水平低既
男人既野,傾計加D粗口代表我地係老友咋
不過話分兩頭,kalos 談吐真係好有水準嫁
吾係講笑,老實講網上世界吾知邊個打邊個,你話你老豆係李家誠都仲得!
但係有d野係冇得呃人,聽幾句就知你係咪傻佬and傻西!自由神兄以前既言論我都覺得好有水準,比人既感覺,係讀書人!

[ Last edited by alan123boy on 2008-5-22 at 11:51 PM ]
Originally posted by alan123boy at 2008-5-22 11:47 PM:

吾係講笑,老實講網上世界吾知邊個...
我都係咁話...自由神講野好有禮貌!!
ok,時間過得特別快,又係時候講拜拜!
希望夜d有時間可以上黎啦!
Originally posted by alan123boy at 2008-5-22 11:47 PM:

吾係講笑,老實講網上世界吾知邊個打邊個,你話你老豆係李家誠都仲得!
但係有d野係冇得呃人,聽幾句就知你係咪傻佢and傻西!自由神兄以前既言論我都覺得好有水準,比人既感覺,係讀書人!
都話alan叔識講笑嫁啦,我邊係讀書人呀
講開又講,而家呢代既人好中意俾D歲零既小朋友去上果D咩學前班
有無諗過幫個囡囡報下咁呀
Originally posted by alan123boy at 2008-5-22 11:50 PM:
ok,時間過得特別快,又係時候講拜拜!
希望夜d有時間可以上黎啦!
再見啦!加油呀
Originally posted by 極樂 at 2008-5-22 11:48 PM:

我都係咁話...自由神講野好有禮貌!!
極樂姐真係tum人
你明知我連同女性溝通都唔識
係因為我無禮貌呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 黎埋今晚,以後好小機會黎勒.......

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。