<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 黎埋今晚,以後好小機會黎勒.......
返回列表 回復 發帖
老朋友請保重, 祝女兒快高長大, 樣樣事情稱心如意, 事事順境.

好會員, 好朋友難求, 有你呢個朋友都係我哋26fun既榮幸, 得閒多啲返嚟呀~
(不過相信你都唔識我... )

Anyway, ALL the BEST, our old true friend~

[ Last edited by kalos on 2008-5-23 at 12:46 AM ]
Originally posted by 自由神 at 2008-5-23 00:49:

好耐無見啦喎
你都係老朋友, 好兄弟~
而家大學year2好忙, 又就嚟考試, 咪少o左蒲頭囉...
Originally posted by 自由神 at 2008-5-23 00:52:

大學生勁野喎
加油呀!
不嬲都有話你知o架啦....
死仔又唔記得
你近排又點?

又一個老朋友會少上嚟喇...
Originally posted by alan123boy at 2008-5-23 00:55:

好多謝你既祝福!!!!
網上千億個網站,有缘聊天已經係缘份,多謝你!!!真係好多謝你!!!!
希望快啲有缘再會喇~ ef係好需要你呢啲會員o架~
Originally posted by BOYDWAN at 2008-5-23 00:58:

kalos 你又點會無人識? 你物...
小弟係小人物, small potato仔咋

好耐無見喇~ 你近來好嘛?
過多一個月, 考完試我咪再蒲頭囉~
Originally posted by 自由神 at 2008-5-23 01:06:

咩唔記得呀
你讀accounting家ma
我近排好唔掂呀
女又無、錢又無、書又讀唔好
咁大鑊!!!
係咪無捐$$呀??
Originally posted by alan123boy at 2008-5-23 01:13:

我本來承諾過會post.........但呢三天點敢........
吾識我吾緊要!我知你叫極樂姐!
好可愛呀
Originally posted by 自由神 at 2008-5-23 01:17:

捐左好少咋.....
本身窮書生都無咩嫁啦

咁嫁咩?捐得少無女無$無好成績嫁?
咁家誠哥咪好多女?捐成億喎
唔知喎... 澳洲都無得捐...
有都唔知係咪真啦...
李香琴又返o左香港, 如果唔係, 佢一定會搞捐款
Originally posted by alan123boy at 2008-5-23 01:30:

kalos 是大學生?很厲害啊,我文化...
你咪玩我啦, 有你做朋友係我既榮幸~
文化水平我個人覺得唔係咁重要, 重要o既係一個人o既心.
你養家咁辛苦困難, 都仲捐助四川d人民, 就知你係一個點o既人, 所以話:
有你做朋友係我既榮幸
Originally posted by 自由神 at 2008-5-23 01:40:

alan叔真識講笑

不過話分兩頭,自由神 談吐真係好有水準嫁
超同意~
講粗言穢語唔一定代表文化水平低既  男人既野,傾計加D粗口代表我地係老友咋
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 黎埋今晚,以後好小機會黎勒.......

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。