<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [轉貼+討論]其實女人根本就淫過男人好多,滿腦子色情!
返回列表 回復 發帖

[轉貼+討論]其實女人根本就淫過男人好多,滿腦子色情!

1. 日日都成日諗埋D愛情野, 時時刻刻都想扑野

2. 經常著低胸短褲, 時常要保持最索的樣,又會拎隻手摸下撥下D頭髮, 莫非係想引男人既注目, 滿足佢地心中既性幻想

3. 女人係非常喜歡討論淫野, 仲會同友人分享經驗, 淫蕩到極點

4. 只要你樣子普通式以上,用眼望她(當然要唔識),你就會發覺他眼神飄忽不定
有D緊張,因為樣貌中上以上既女仔,佢會認為男人望住佢,會產生不良思想
這不就代表,他們總是想的離不開關於性,他們當然會否認啦
因為賊總是喊捉賊的

P.S.以上文字是轉貼的....

送番幾段片比大家分享下....
本帖隱藏的內容需要積分高於 10 才可瀏覽

[ Last edited by coolala2005 on 2008-5-26 at 10:08 PM ]
我是一隻來自南極的北極熊
Originally posted by jen01 at 2008-5-25 11:07 PM:
1. 日日都成日諗埋D愛情野, 時時刻刻都想扑野

2. 經常著低胸短褲, 時常要保持最索的樣,又會拎隻手摸下撥下D頭髮, 莫非係想引男人既注目, 滿足佢地心中既性幻想

3. 女人係非常喜歡討論淫野, 仲會同友人分享經驗, 淫蕩到極點

4. 只要你樣子普通式以上,用眼望她(當然要唔識),你就會發覺他眼神飄忽不定
有D緊張,因為樣貌中上以上既女仔,佢會認為男人望住佢,會產生不良思想
這不就代表,他們總是想的離不開關於性,他們當然會否認啦
因為賊總是喊捉賊的
日日都成日諗埋D愛情野
唔等於想扑野掛
估唔到你連女人諗咩都知
神人呀
你咁清楚d女仔諗乜
你實溝死女啦
你係咪考完ce會野做
所以諗通咁多野呀
喂!!!我都考完ce喎
點解我無你咁勁嫁
我真係自愧不如
Originally posted by -仔仔仔- at 2008-5-25 11:17 PM:
估唔到你連女人諗咩都知
神人呀...
我又係ce人wo

p.s 你地政版既恩怨唔好帶埋黎
Originally posted by SCM at 2008-5-25 11:18 PM:

我又係ce人wo

p.s 你地政版既恩怨唔好帶埋黎
我都唔係政版既人
我係溝女部既人黎嫁
Originally posted by -仔仔仔- at 2008-5-25 11:17 PM:
估唔到你連女人諗咩都知
神人呀
你咁清楚d女仔諗乜
你實溝死女啦
你係咪考完ce會野做
所以諗通咁多野呀
喂!!!我都考完ce喎
點解我無你咁勁嫁
我真係自愧不如
我轉貼咋喎

不過我又真係幾同意嗰個人講嘅野,
真係幾準
(憑我親身經驗話比我知)

p.s.其實自問自己好似無比過d咩 26fun,
     咁所以比番d正片大家睇下.....

十個女人六個都係咁,
            一個自閉,
            三個淫蕩..(我見過好多)

[ Last edited by jen01 on 2008-5-25 at 11:33 PM ]
Originally posted by jen01 at 2008-5-25 11:31 PM:

憑我親身經驗話比我知
憑你單身經驗
Originally posted by -仔仔仔- at 2008-5-25 11:35 PM:

憑你單身經驗
係親身
Originally posted by jen01 at 2008-5-25 11:38 PM:

係親身
你親身既單身經驗丫ma
知嫁喇,唔洗四周圍同人講嫁喇
我會幫你保守秘密既
我唔會話比人知你個頭係色既
Originally posted by -仔仔仔- at 2008-5-25 11:41 PM:

你親身既單身經驗丫ma
知嫁喇,唔洗四周圍同人講嫁喇
我會幫你保守秘密既
我唔會話比人知你個頭係色既
係咪想撩交打呀
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
講下笑姐
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [轉貼+討論]其實女人根本就淫過男人好多,滿腦子色情!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。