<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家點睇食煙既靚女 ?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ckyckk at 2008-5-27 04:06 AM:
9 M$ D8 A5 ~- \
# f4 P9 g8 A7 p# H& L* \' [; B4 ]2 R
2 d( z  R' L: D& C+ S# D: H原夾你 d 學妺2 R  R6 j- c0 z2 E9 `* K. p

" Y6 l% K* ?, _. Y1 Z- ]仲以為你講緊呀邊個添
4 ?' b% [; G! H6 z4 v! k
唔係 , 係我同學個朋友~~
$ K' D8 _* a7 `7 g. ~' k# e3 Q我d學妹 ... 我得罪佢都真係可以完全自閉
Originally posted by jen01 at 2008-5-27 04:06 AM:
3 z& m8 r* s% \) |' v! a' G  g9 P( z唔靚先 ??
- W$ X; ^- S/ s( Q9 ?! @* E1 Re_e話靚
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
haha~~ 見咁熱烈 我又發表下~~
8 i6 G0 t) J" q% l" V. k" }% Q; [$ R' {- Q' H+ `% I
小弟5多仲2女仔食煙  因為細細個已經好憎老豆食煙
0 R: l" }: Q" s# {- S  c+ }而且頂5順女仔食煙後把口個d 味
: N  B. d5 t+ I# Q雖然食煙5代表個女仔衰 或者 口沒遮欄
6 \7 R+ j* }( R0 w但係女仔食煙件衫一定會有煙味 真係幾難頂
Originally posted by akakak777 at 2008-5-27 04:14 AM:) I$ u, E) L; [( ?7 x( c9 a! z
haha~~ 見咁熱烈 我又發表下~~
3 c0 g! s+ r6 ?4 M% F* D; z...
8 @. d( Y4 o! k6 i, S, z我覺得食煙一定有少少扣分 , 不過唔係太重要 ...
$ F. a* c# i3 N9 w2 I(但我朋友x我 , 話我同果d女仔生活方式跟本唔同)
我覺得女仔一日食少少煙就無問題(一至五支啦),
8 `; E% I( X$ J' q但如果食得太多,我就唔鐘意啦
我是一隻來自南極的北極熊
Originally posted by e_e at 2008-5-27 04:19 AM:. \1 u4 X1 S. ?6 e5 X
+ C4 r5 @, _  W4 {' j6 T- t: Z4 i& W$ Q
我覺得食煙一定有少少扣分 , 不過唔係太重要 ...
0 {2 n. ?3 M" k, v(但我朋友x我 , 話我同果d女仔生活方式跟本唔同)
$ p% ?. u* h9 C" c3 W3 z1 ]1 R
( k. \- \' Y, ]% Y4 n
HAHA~~  你d fd 咁得意ge~ 5同生活方式好似5太重要wor + _7 {9 B$ v$ r( Q' z/ ?
最緊要係玩得埋就ok la 6 B- [% l# L. a, O
不過我都係仲2女仔5食煙
( c$ _* R  p: ^
; C" ~* j8 O' H0 `[ Last edited by akakak777 on 2008-5-27 at 05:12 AM ]
Originally posted by jen01 at 2008-5-27 04:47 AM:/ a4 c4 t7 Q, r! v6 w* M5 ]
我覺得女仔一日食少少煙就無問題(一至五支啦),
. v4 S8 `" D" C1 J9 G# R但如果食得太多,我就唔鐘意啦
4 `  _3 Z7 p5 b6 m7 X& e+ F
1 _) U/ o4 A7 |$ ~
難少少wor 我有個fd (男仔)好忍手 都一日7支
我自己都吃烟```不过我唔太中意自己条女吃,话过距,距都吃既```为有哎距吃少D ```
3 E. T; P/ G- g我事实上唔中意女吃```
連同我做野既同事都被我感化$ ~! p# V0 `# v" g7 H0 h- g
      吸煙始終係有害無益嘛5 V0 t6 i% e8 L* h4 m
      我會用我既愛的力量令個索女戒煙6 E9 ?( t2 P7 E% u
       跟著就可以同埋個普通女仔一齊3人行
只要唔係周街擔住支煙, 我就覺得可以接受.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家點睇食煙既靚女 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。