<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家點睇食煙既靚女 ?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-5-27 01:54 AM:8 i0 u; t  \' w
個人喜好,女子抽煙很美
- u* p) ^: K( _# T& H+ N2 n我都識一個食煙+粗口既守身如玉
Originally posted by SWK at 2008-5-27 03:43 AM:7 V. Y( |  L2 G0 N- J
; [" D- |% b) p- k2 a

' i; x; m1 M0 ]/ S) Z, ^* Y! Q係咪講緊同一個人  
, b1 s, B- I( Y
你唔會識佢~~
Originally posted by ckyckk at 2008-5-27 03:53 AM:( r: ~" @& r: c( ^3 i0 ^$ j
5 O7 y) ?0 b- J% ~! s

& t, j) ]. I. y0 v9 R. T講黎聽下
" C/ H  o# e/ e5 K
" v1 [% S7 t3 \- d& V最多貼幾張低V李綺虹比你
9 f" G& G2 x/ D# H( c1 U; W( c你話架
/ F5 G; ^) w5 v" b& v, R) o上學期有個同學個青妹竹馬過來台灣找佢 , ) H8 ~& _1 M0 |8 ]3 e
佢叫左我在內既三個電燈膽去 , 我地行完夜市都11點 , 其中一個話番訓 ,* J$ Q1 G+ ~% s$ l  N
個女仔叫我地倍佢通頂 , 但兩個都 ... 話要番去玩aoc
. h" m9 b! y/ J1 t) {. H結果我夾左佢兩個倍左個女仔一晚 , 席上有傾有笑 ,+ ^% y0 E$ z( E4 o
仲玩埋國王遊戲 ... 個女仔講自己野 , 唔知點樣講左d野令我地知佢係處 ,
7 Q5 D$ v1 q+ y0 Z1 `! P點知我同學(青妹竹馬喎)大大聲 : 咩你仲係處呀???# f$ L6 I3 h( u, J9 S5 j: g5 j
... 而個女仔係有講粗口同食煙~~
Originally posted by ckyckk at 2008-5-27 04:06 AM:% [9 C  t2 T6 T; b/ l

+ ^% L' T4 U. N# V( K" N2 @( r- s% r5 }9 s" C; I
原夾你 d 學妺+ x# s$ g3 l% }

4 D- ]  B% c( a& i: C$ r仲以為你講緊呀邊個添
) b3 \! Q+ |$ V
唔係 , 係我同學個朋友~~
7 ~9 ^2 _5 H  u6 |- t我d學妹 ... 我得罪佢都真係可以完全自閉
Originally posted by akakak777 at 2008-5-27 04:14 AM:3 R; ~( H1 }* n: f
haha~~ 見咁熱烈 我又發表下~~; @8 J8 ^2 f5 z4 V" e
...
1 p4 z6 U7 \7 _" _6 a+ ^我覺得食煙一定有少少扣分 , 不過唔係太重要 ...+ e1 S: v% }% {6 i2 D9 E
(但我朋友x我 , 話我同果d女仔生活方式跟本唔同)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家點睇食煙既靚女 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。