<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 所有版主請進 , 會員cheery玩人身攻擊...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-5-28 06:19 PM:" L9 z% k" Y" W1 g2 |1 V
' ~2 W' ]4 }0 x& t  z- Z2 i
=.=. @% A# m0 [5 `& W6 k, \, K
扮咩鬼,佢遲早知;, k  z, K( i. v1 Q# |4 ^
仲有,上面guswan個名幾時delete咗佢呀o吾該?
- y- b7 f8 [9 R
9 n7 o6 l" p- d/ H

: z3 a. ^% c0 M# o$ f咁我係嘍囉吖嘛~ 呢個a/c 得百零分咋陰公~~
: o# E* h/ i( J! V吓?你仲未記得個password 呀?
Originally posted by Beelzebub at 28-5-2008 18:19:0 n% M5 x6 C1 {

2 s, A/ K6 x# f7 T$ joooh~~it's too bad~~~
& R, q. w5 j' N9 V. A$ `$ V! l2 y) X+ ^! y2 d) a: _
Then should you contact the MOD you know ?
唔該咁多位,# m& F! [; v& Q" X4 W
$ T3 ^- u& a! y) Z6 w
如果你地係版主嘅,
$ n8 H1 R5 s3 z/ i- |1 H/ z認真d去處理呢個問題 !!!
我是一隻來自南極的北極熊
Originally posted by Duffy at 2008-5-28 06:22 PM:/ g: x* U- {! ^& T

; ~2 M2 d* _' B. _  N8 g  r" r) B- M: Z
Then should you contact the MOD you know ?
, `" ~! C5 o8 D; E  {
* |1 |0 i+ ]3 n' n0 G  w) `" X2 f0 ^* v
sorry, I'm just a small potato, I only know the members level~
Originally posted by Beelzebub at 28-5-2008 18:20:
. a- F' l# d& G( ~6 z* T, P0 ]3 q% p/ @8 l1 ]& ^
就黎端午,唔通係呀屈原?!* i2 X- m  Z+ g9 e2 X* Y7 X- B( R
好驚呀~~~好驚呀~~~
, T7 s: B0 L& X0 W6 ^# p- o, t

8 D% |' k% ~7 w% e' X4 a我驚係個屁股好大ge 無名氏ja~~
我呢個post係投訴咖,7 n+ H* g+ B: K1 p9 d2 W: `1 L8 M. i
6 j" N3 v8 W; h# a6 x6 X; a
如果兩位吹水吹得好開心嘅,
$ o1 c7 K6 l, q1 @4 L請自行開post,
: L" k; Y) Y& f* }(不過我都會入黎,因為我都好想吹水呀)
Originally posted by jen01 at 2008-5-28 18:25:% v5 A/ C& r1 j# h8 g1 a
我呢個post係投訴咖,; ?: O4 A* I; ?5 _
* F$ i/ C6 _- o$ j; C0 D3 B
如果兩位吹水吹得好開心嘅,, R* a$ i5 ?2 s  W
請自行開post,/ Z1 G/ O* A& e% M, y/ A/ Z
(不過我都會入黎,因為我都好想吹水呀)
2 W7 j$ ^1 ]6 p0 y0 E" u你投訴o吾去投訴區,犯規在先
Originally posted by Duffy at 2008-5-28 18:21:! U7 V3 i( X# i4 q

* m% ~& m* r! D- E" M
* ~2 x/ `. S8 s9 G7 g  [+ h睇你何時用QuiGonJinn個名做巡察...
& [) D! N0 t- W4 U$ }& W. ?
QuiGonJinn就快俾你ban架啦
我去左政版投訴區啦,
" C, F: ~! W& N5 I9 l( e都係無人理喎8 t) P1 F8 @: }
% O* G. h+ a; V. k1 Y. F
你同cheery都係反共嘅,
: b7 w( `# n! Y7 g) G. a自己友梗係撐自己友啦可
Originally posted by jen01 at 2008-5-28 06:23 PM:' Z- L9 p1 V! i* a, F
唔該咁多位,+ S) @" ?  L' z' O' D. g9 o

# t8 e  e7 l$ [9 i$ M& J如果你地係版主嘅,
/ @9 C: }0 K) M- F* X* @& n認真d去處理呢個問題 !!!
# \, H* ^; R# J% Z, l  Y' g; V$ r6 {

8 H; r, j2 M3 _1 d- yjen,你想人處理你嘅問題,但係你都未答覆我嘅問題喎~
8 B2 }" m5 M3 N& r$ F# s喺呢度開post 投訴政版嘅野,合理嗎?有無尊重呢兩區嘅版主?* T$ m3 [$ d  @+ m, O& j9 M4 ^
你公然話要比所有人睇,睇乜?鬧劇?抑或想比人知道政版好好玩d 人鍾意鬧黎鬧去,包括你?/ t8 t  U  O6 W( a  H  G0 S
版主要處理問題當然認真,唔駛你教亦無需你指使,你唔需要逼得咁緊,呢度係吹水區,點解要人處理政版問題?( S" ?7 D( C  X& `/ h
如果係咁你不如去[戀愛起義],話唔定有版主去左嗰度覆你~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 所有版主請進 , 會員cheery玩人身攻擊...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。