<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 所有版主請進 , 會員cheery玩人身攻擊...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jen01 at 2008-5-28 18:31:
3 H8 k; R& F( d! ^我去左政版投訴區啦,& z* J4 v7 S( X
都係無人理喎
/ s2 m- x+ ?! m  Q
# G1 @1 s7 \! F4 Q- `你同cheery都係反共嘅,
5 j" v/ s! o# n自己友梗係撐自己友啦可
) ^1 `+ f# q* X8 B2 h" ]  w( G6 e" e
成件事錯晒
原來你係版主.....早響嘛 !!!!- u! l& W" B4 C2 s* ~* ~! H: d

0 q7 x: r5 w: S! o+ S咁我咪搬番政版講囉
我是一隻來自南極的北極熊
Originally posted by jen01 at 2008-5-28 06:25 PM:: ?% S! u, Z& B
我呢個post係投訴咖,
  H1 n1 o% f) |% C8 W
- {5 a' f* l; Y$ b如果兩位吹水吹得好開心嘅," S2 G8 c4 i1 b+ t- @1 a; h+ E
請自行開post,
, `& W% T- W% h6 V  Z(不過我都會入黎,因為我都好想吹水呀)
8 K$ V( e: C% \$ f+ K& \- _3 w
9 R: i( a! T+ \0 c& D
8 Y3 a8 y7 s6 D呢度個個post 都比人吹水咖啦~ 乜你咁惡咖?唔通原來你真正身份係admin?' q7 m( ?' D# `7 z) r3 k
我唔信~~~
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-5-28 06:29 PM:
9 }7 b( T; Y+ y7 A3 Z/ P7 R& {5 Q
: \( z" F1 m$ Q8 ^# wQuiGonJinn就快俾你ban架啦
3 \/ W7 ]4 ^8 Z  b
. @" {' e, K# H# z. y
8 \& s+ F. _  k' g
快喇快喇,過多三五七十年啦~
好....當我無係吹水區講過呢件事,
) |% [7 I- w5 y  p( y2 ]% }4 k  u1 K# n% ?( ]1 i
回番你先,
( Q: s9 X: H# N7 ^7 x6 X我係特使大人
邊有人響〔吹水版〕投訴咖,,,,,, 2 G) ?8 J) H# ]% w% C( {! u
8 u8 P/ b2 }( K0 y! a3 G
你呢D咪唔適當既場合做唔適當既野羅,,,, + {3 \8 u3 c4 K  \! ~& X$ T
仲好意思大條道理去駛版主做野既,,,, 2 P$ e9 Q; }$ Y* w* L
) j) X3 l+ p. N8 h; x, f
我只想講,版主唔係打EF工,無錢收咖!!
Originally posted by jen01 at 2008-5-28 06:31 PM:& \% t; H  Y$ r* ]" w+ f# W$ k
我去左政版投訴區啦,
9 k% [* f5 C7 }/ G4 j都係無人理喎
4 {# t* O) f5 d' C/ \; N
4 _  y* Q2 {2 P" {& l你同cheery都係反共嘅,
( \, d' r6 p+ M; d8 M自己友梗係撐自己友啦可
" x0 V5 J/ {2 o) m" n" h; k+ w等陣啦,咪一扯就要到口先得咖~~~
" O. t% \2 O% u; M呢度無撐共反共,只有吹水人士~
Originally posted by ephigh at 2008-5-28 06:37 PM:" R( q& t9 y9 W9 d0 n* h' V
邊有人響〔吹水版〕投訴咖,,,,,, :now...
* U2 @  e. O# x; B! E* a2 ^8 N3 c

7 O" s4 `! l4 d8 b+ f8 \2 F你係邊個嘅分身呀! ?+ O- M) S# [5 e! ^$ t* U0 a0 i
1 d& a' M  t# P$ s& P' q5 e
講番先,
6 `/ S. e8 X. A7 |& d1 F9 e# ~岩岩帶左比吹水區版主咁多麻煩,唔好意思,- j8 g1 {$ m+ A+ `8 a) S$ K
我已經係政版開番個新post.....
Originally posted by jen01 at 2008-5-28 06:34 PM:/ M+ V! [& m; `/ o# V! Z9 |
原來你係版主.....早響嘛 !!!!) o+ i+ g3 r9 i1 Q0 M

4 W* A( t" b& Q4 w咁我咪搬番政版講囉
% ?! }( p* v  y3 {# Q, c3 w& K9 W) _
; Q8 M# R! C3 E  l: I
乜有版主出現過咩? 你咪嚇我呀jen~~~
Originally posted by Beelzebub at 2008-5-28 06:38 PM:
2 ]) G2 x3 p9 Y7 _/ q3 b8 q6 q* J4 s* D0 r! J0 O, C
等陣啦,咪一扯就要到口先得咖~~~
1 V& r/ G: Y' d' b6 M' E! k6 N呢度無撐共反共,只有吹水人士~
1 O2 {. A* l7 a" L. b
! h9 ^  ]6 Z2 ?
我都係吹下水姐
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 所有版主請進 , 會員cheery玩人身攻擊...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。