<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » jen01抵唔抵ban
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bwk0317 at 2008-6-7 15:06:

怎樣 '煽風點火'? :co...
那只能證明你政治技巧不足.
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-6-7 03:08 PM:

那只能證明你政治技巧不足.
版主應作為先鋒,為自己所管轄的版塊帶來正面的風氣, 公平, 公正, 立場不能偏斜!

我同上面會員冇仇, 只是看不過眼.
注意: 上文不一定代表本人立場
Originally posted by -仔仔仔- at 2008-6-7 02:01 PM:

與北極熊相比
某隻塘邊鶴係更討厭
仔仔咁講
隻北極熊應該好感動~
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-7 03:31 PM:

仔仔咁講
隻北極熊應該好感動~
也媽嗲~~
我是一隻來自南極的北極熊
Originally posted by jen01 at 2008-6-7 03:33 PM:

也媽嗲~~
妖!!你唔好係唔係刀叫我全名先得架
叫春咩
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-7 03:37 PM:

妖!!你唔好係唔係刀叫我全名先得架
叫春咩
比d意見....

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=183415&fpage=1
Originally posted by jen01 at 2008-6-7 03:38 PM:

比d意見....

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=183415&fpage=1
已脾.......but dont 疴ways係唔係刀叫我全名毛管凍

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-6-7 at 03:48 PM ]
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-7 03:45 PM:

已脾.......but dont 疴ways係唔係刀叫我全名
玩下啫,咁都炸形

不過我幾鐘意人地叫我北極熊
Originally posted by jen01 at 2008-6-7 03:46 PM:

玩下啫,咁都炸形

不過我幾鐘意人地叫我北極熊
我刀講笑者,叫阿嗲得la
好喇好喇, 玩夠喇~
呢個post 好明顯, 3 比 1, 平衡4個會員入面, 3個想斬呀jen, 1個想同佢結拜~
呀jen 呢個會員, 惹火, 但又未至於犯眾憎嘅~
有時論壇都好似一個社會縮影, 曹操都會有知心友, 關公亦會有對頭人, 好公道嘅~
其實我最欣慰嘅唔係版友插得有幾啜核, 而係有版友會客觀咁去講出jen 嘅存在價值係不容抹殺嘅~ 呢種維護自己版友嘅精神, 先係我最留意嘅地方~
到咗呢一刻, 我亦不妨開估, 呢個其實係一個另類嘅加分題, 有point 嘅版友都會有分加~
好多謝呀jen 做咗我地嘅主角, 多謝你先, 下次再搵你呀吓~
bwk唔駛勞氣, 我地原意都係玩吓啫, 點會公審咁大件事吖 00仔今次都係整蠱你啫, 佢嘅邏輯你係估佢唔到嘅~ 雖然你唔清楚我地玩乜而捉錯用神, 但係你嘅敢言我亦都要讚吓~
好喇, 開始派分, 主題結束, 下次再諗吓玩乜先~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » jen01抵唔抵ban

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。