<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » jen01抵唔抵ban
返回列表 回復 發帖
Originally posted by cheery at 6-6-2008 15:52:
我投左jen01唔抵ban都有8成人話抵ban

jen01你反醒下啦~~哈哈
I'm the third guy voting this option.

How come I can't see the fourth...??
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-6 17:29:

放心啦kalos, 只係民意調查啫~
我唔會ban 佢, 但亦想佢從中學到嘢, 知道自己應該點做人~
我知大皇不嬲都好厚度o架~ 又胸襟廣闊, 無咁易ban人o既~
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-6 17:47:

但係我又覺得無佢地呢度又會悶喎~
點止悶呀, 直情無晒生活樂趣o添呀~
Originally posted by koreansam at 2008-6-6 17:49:
抵ban   仲唔死都冇X用  唔應該俾機會佢
洗唔洗咁惡, 唔死都冇X用, 你點知人哋有無用? 你唔可以代人哋家人, 親人, 情人&朋友講嘢; 有無用, 唔到你講, 亦唔關你事!!!

話人之前, 檢討吓你自己係咪又好有用先啦!!!
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-6-6 03:54 PM:

I'm the third guy voting this option.

How come I can't see the fourth...??
依~~~好衰架,踼爆人

人家想寸下佢姐~~哈哈

[ Last edited by cheery on 2008-6-6 at 04:11 PM ]
連gn00987333未與jen01有政見分歧ge版友都發起此投票
(jen01話過只從政見不同下插人,吹水區淨吹水區wor

便可以知道jen01係一個本性優良,受規受教,可索性高ge人

[ Last edited by cheery on 2008-6-6 at 04:11 PM ]
我來也

gn00987333   wouiow   怪人米不多   飛標   自由神   belibala   Azuma   jen01   KoBe~8   chrislovegill   QuiGonJinn   -仔仔仔-   kalos   J.T.   大邪神   cool_lam   leefai0013   Edgar_Davids   seafireson2   ktwu2007   ephigh   Duffy   cheery   chak852   koreansam   d228216
冇上黎半日者,乜攪到阿jen要俾人公審咁

我估個源頭都係呢個~ #6

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=183279&fpage=1

阿jen本質唔壞既,係有時出下軌,未至於要ban,氣氛仲熱閙左添

but,如果真係要罰就罰~只准jenjen去版務區発言3日la
鬍鬚佬兄都嚟睇戲喎~ 投o左票未呀?
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-6 04:12 PM:
冇上黎半日者,乜攪到阿jen要俾人公審...
阿jen01生俾人公審嘅源頭起碼千零二千個啦~~~
淨政版起碼坐底500~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » jen01抵唔抵ban

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。