<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » jen01抵唔抵ban
返回列表 回復 發帖
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=183176   果鑊我預咗會扣分.連一向[cd-rom]既我都要出句聲問候吓佢~呢D咁既人食飽飯,冇屎                                                                                                                  疴.正一攪屎棍.自己好好咁反省吓啦!ps:係用個腦去諗呀!唔好用嗰度呀.............
雖然我覺得佢係曲線...不過有佢俾大家笑下都幾好丫~
哈哈~ 我又黎投唔抵死
如果純口衰既就唔應該ban既
不過攪事犯版規多既
就好應該重罰
Originally posted by Azuma at 2008-6-6 03:29 PM:

Agree

多o左好多"生"氣

都多o左好多(人)"生氣"

個人無反對佢行為,佢鍾意講咩有佢自由

但係佢又無"大魚"哥個種層次
咪搵我偶像大魚同佢比
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by alienck at 2008-6-6 06:28 PM:
我個人並冇認真睇過jen01果d post
不...
if you have read his posts, I think you'd change your mind for sure.....
14票唔抵死, 成績唔錯吖~
呀jen 你快d 同呢14個版友結拜啦~~~
你有你性格,我有我風格,
繼續我行我素
我是一隻來自南極的北極熊
Originally posted by jen01 at 2008-6-6 10:13 PM:
你有你性格,我有我風格,
繼續我行我素
要修改下
第一個炳你!!
but奉勸jenjen做人做事刀唔好咁狂妄,好易high野!
你係成年人,識諗架la~good luck

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-6-7 at 12:55 AM ]
估唔到我呢個26FUN紅衛兵,
竟然會係第一個比人批鬥

[ Last edited by jen01 on 2008-6-6 at 10:32 PM ]
我是一隻來自南極的北極熊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » jen01抵唔抵ban

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。