<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 嘩啦~嘩啦~08歐國盃打到黎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-9 03:21 AM:
弊la,睡魔急call
就頂唔順la,想射

good night各位~~
希望訓醒3-0完場
你训啦???我对眼开始有D累```
克罗地亚同德国都赢左```司机好型仔```入2波```
Originally posted by 月月鳥 at 9-6-2008 00:57:

佢地個龍門好似係射開12碼
Are you sure ??
Originally posted by eqhigh at 2008-6-9 01:39 AM:
如果唔係YFF 有派迪高沙 + Srna
我而家係屋企實撐奧地利,d 攻勢好到肉,組織又唔差
到肉就未算o既, 不過左右兩邊策動攻勢幾流暢, 行軍又幾快

瑞士傷左frei已經冇運行喇
之前好似睇過話至少一隊主辦國又倒8強, 奧地利殺倒上去都唔奇
(不過晉倒級對葡萄牙都未必得 )
B組               勝     和    負    得球   失球   球差   積分
--------------------------------------------------------------------
德國               1      0      0      2        0         2        3
克羅地亞       1      0      0      1         0        1        3

奧地利           0      0      1      0        1        -1       0
波蘭               0      0      1      0        2        -2       0

A組成積翻板

小统計 ~ 四場都開細(2.5球以下),睇黎個新波有利籠門多過射手!!

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-6-9 at 10:30 AM ]
是日賽事 ~ C組分組賽 (9/6/08)

第一場  00:00      羅馬尼亞    vs       法國

第二場  02:45         荷蘭        vs     意大利       <<<<< 焦 點

歡迎各位討論 ~
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-9 10:41 AM:
是日賽事 ~ C組分組賽 (9/6/08)
...
"羅馬尼亞    vs       法國"
焦點係依場, 最有機會爆冷
今晚我睇好羅馬利亞同法記打和~1-1!!開個細!

至於荷蘭鬥意大利個場~
我會揀.................我會揀.................
我會揀.................我會揀.................
我會揀.................好難揀.................今晚先講

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-6-9 at 08:06 PM ]
法國easy win
另一場睇盤撐意大利
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 嘩啦~嘩啦~08歐國盃打到黎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。