<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 嘩啦~嘩啦~08歐國盃打到黎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-7 04:13 PM:
9成馬圖斯...
邊個黎架?

咪阻住我排yahoo個陣呀
今日兩場都唔易.....

其實瑞士對捷克呢場我最有信心都係開細.....
真高拿巴路士依家都唔見得好態....中場幾個馬迪祖夫斯基、加拉錫、波勒都唔係咩創造形球員....
另方面費爾雖然入球算穩定...但都唔係咩一級前鋒....禾寧芬更冇咩用....
但係我驚呢場細會聚非....因為主客和難買.....
所以我唔建議買呢場.....
另外大家真係想買既話可以試下瑞士平手盤...因為狗會呢場開瑞士開得比歐洲大莊既賠率較低....我一向都信狗會眼光.....

所以我今日既推介係土耳其[+1]@2.00

其實大家睇咁耐波...都見過無數次大賽既分組賽出現驚人賽果....
冇錯...呢場係我有心博冷既....其中一原因好似樓上高比咁講......

另方面今場狗會呢場開葡萄牙開得比普遍歐洲大莊既賠率較高...咁對於一隊受香港人歡迎既球隊黎講唔太常見.....

講番球隊....葡萄牙一向欠缺出色前鋒....上屇既成績好大程度當然係主場之利....而分組賽一路打落黎既成績都係平平.....
土耳其方面前線雖然好大可能打單箭頭...但尼赫治今年返曬黎....艾天托普端基安利呢條中場都唔會差葡萄牙很多.....

當然呢場話明係博冷....

祝大家好運......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-7 04:22 PM:

邊個黎架?

咪阻住我排yahoo個陣呀
波力克排咩陣呢
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-7 17:07:

波力克排咩陣呢
佢痴左當自己係路維
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-7 06:52 PM:
佢痴左當自己係路維
路維已經俾人炒左, 由我代
改變主意la!!

捷克同葡萄牙双嬴la

頭場 0-2
尾場 2-1...........

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-6-7 at 10:47 PM ]
Originally posted by 也媽嗲 at 6-6-2008 21:40:
I 東 know
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid2701481

Originally posted by mk政 at 6-6-2008 21:56:

荷蘭??
你真係"荷蘭"醒...
Originally posted by jordi at 6-6-2008 21:59:

Spain 連 Villa 都傷埋 , 加上選兵太多新人 .....
原本睇好佢地 , 都搞到有隱憂 .
本人喜歡 Holland , 但後防太唔掂 ,
如果 Germany 發揮正常 , 冠軍唔難 !~
Villa and Torres recovered and joined training yesterday,
but I'm worrying about their forms....

Other Spanish injuries are rather horrible...
Iniesta stomach ache....
Sergio Garcia injured.....

If you bet Spanish firstgoaler, I prefer only Xavi and Silva....
Originally posted by 也媽嗲 at 6-6-2008 22:23:
大家可唔可以talk下~瑞士vs捷克先阿!話哂毛記有直播look thanks!!

我估打和,瑞士話哂主辦国!!
I will have absolute bias if I talk about this match.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 嘩啦~嘩啦~08歐國盃打到黎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。