<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 嘩啦~嘩啦~08歐國盃打到黎
返回列表 回復 發帖

[發埋便] 嘩啦~嘩啦~08歐國盃打到黎

4年1度既歐洲國家盃仲有廿幾個鐘就開波la  ~ ~ ~
連無記都有少量直播,EF球財區點都要响應下

歡迎各位版友大大入黎討論下每日舉行既賽事、賽果、心水、趣聞、
各式各樣分析架............

呢度係港男俱樂部 ~ 自然唔洗咁拘謹,大家可以隨心吹吹水発洩下!
希望各位talk得開心又睇得happy,有得嬴就更加好la

[center]球財精神  服務殷勤  專業新聞  冇錢頭痕[/center]
[center]明日賽事 ~ A組分組賽(7/6/08)[/center]

第一場  00:00      瑞士   vs   捷克

第二場  02:45  葡萄牙  vs   土耳其

聽日我睇好葡記,有C朗麻

小勝2-1la,C朗入哂2粒!!

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-6-6 at 09:52 PM ]

評分次數

捷克 1比0小勝

-口-我睇好雙牙呀!!!!!!!!!

評分次數

你真係開個新主題
好似kk話劑,2邊走會好忙喎,眼都花喎

評分次數

Originally posted by 勇勇 at 2008-6-6 21:22:
你真係開個新主題
大lin勇-口-
Originally posted by 勇勇 at 2008-6-6 09:22 PM:
你真係開個新主題
唔怕la~個度留番呢互片囉,至到30/6之麻,攪下氣氛,多d版友參與下仲happy

如果有版友估中既,或者有獨特見解可能仲有fun加呢

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-6-6 at 09:29 PM ]
Spain vs. Russia

= Water vs. Water...

Too many important players banned or injured....

評分次數

Originally posted by Edgar_Davids at 2008-6-6 21:29:
Spain vs. Rus...
咁你睇好邊隊先
Originally posted by 勇勇 at 6-6-2008 21:33:

咁你睇好邊隊先
Don't you know I'm a fans of which team ?
I 東 know
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 嘩啦~嘩啦~08歐國盃打到黎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。