<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!
返回列表 回復 發帖

北極熊---強勢回歸 !!!

如題 !!!. f7 n2 U1 [/ v" W1 D& t
* m: X3 l& w: z4 W6 O( C
p.s.唔多講啦0 M% ?+ D+ K  h
  O5 x: x  M2 z1 ?" ^
[ Last edited by jen01二世 on 2008-6-23 at 02:58 PM ]

評分次數

會員叫阿熊?
嘩!!!!!!!! 二世 wor!!!!!!!!!!!!!!!!!7 z! k3 k4 y3 v; T8 `' z( d+ B' M+ A
勁o野!!!!!!!!!!!!
/ u- b+ C5 ]0 _6 L& x4 `1 k熊係咪指北極熊??????
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
歡迎!jen01兄強勢回歸,波瀾壯濶,江湖勢必掀起一場腥風血雨!!!
* U' L9 C: l0 z9 L
* }8 @7 S& B8 Q5 ]: F, y) r1 l拭目以待。( M0 W% O/ T0 ]

6 O& T, @, N# V1 o6 I& Y& P) k7 }[ Last edited by specificness on 2008-6-23 at 02:57 PM ]
Originally posted by lookityourself at 2008-6-23 02:54 PM:8 U" @; ?+ I$ T" f/ {( `9 n# m0 V, S" s
嘩!!!!!!!! 二世 wor!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 A7 K# A. y3 z6 b勁o野!!!!!!!!!!!!3 v, k% a7 x8 l* e$ J- o
熊係咪指北極熊??????
- m3 i5 w5 S; L' b, g& {. \% \. y. E, K$ }( Y* y
當然,我係北極熊 !!!!!6 [9 D( |+ l% u' u
/ _; I6 U9 f$ N* t* b" R
p.s.北極熊係我一向稱呼,點可以唔用呀 !!!!!

評分次數

Originally posted by specificness at 2008-6-23 02:55 PM:
( j' [/ U: e% b! d5 K4 t  j+ ?歡迎!波瀾壯濶,江湖又將掀起一場腥風血雨!!!
/ {) d0 v2 Y+ f' F1 I) ^
4 ?) T9 V4 k: D5 G! l" e8 s( r唔啦,download下相就算啦 !!!4 W/ K& c) N- ^" z. N, {) O4 s

0 F! C- r6 M5 o  Q( p3 K廢事又比人話咩犯左版規

評分次數

Originally posted by 大邪神 at 2008-6-23 02:53 PM:
' h+ v! s6 [# d! a0 w會員叫阿熊?
4 }" X& ~! u4 A& L7 @
, F' m9 ^3 l. |* A$ T我你都唔識 ??? 你新黎咖 ???

評分次數

咁你又認唔認得我??
好記得你個北極熊post~
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-23 03:12 PM:6 H  Q8 Z- m4 |+ W4 I4 Q. ]7 l4 H
咁你又認唔認得我??
) N( n9 A: c3 w0 I% g& n* L3 s
( n) ^4 |. _$ l! Z8 f( S
點會唔認得你呀

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。