<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-6-23 22:22:; J8 j! W% {  P! M" G- H
+ o0 J3 X5 i4 L" r
102破記錄??
1 @4 b- I# C* |3 j& d* h6 U

9 W* C+ v5 Y) j  J6 h4 t# ?0 [  V/ E( Y6 E! I5 K, Z
一個鐘之內嘛~
屎忽仔 !!! welcome back !!!!!!!!!!!!!
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 10:18 PM:
) c# ^# Q0 U. s
' b$ m  J0 y% N  G+ t9 d
9 E& G( f2 B' I- h2 S
. S+ k- i2 J1 z1 I% [  W$ ]有因必有果, 你今日所得嘅全賴你以往嘅付出~
% J& b0 r/ _: `5 j# b比心機, 以後要小心喇~
6 b- T( n" ^3 E

; _, ~0 w3 D. ~& bBOYDWAN版主8 n) @$ `4 |6 C/ f+ ]  u. [
你加咁多分比我.....
  v8 U6 M. a( Y* c6 ]- X3 T4 v我都唔知點多謝你好......

評分次數

Originally posted by ktwu2007 at 2008-6-23 22:29:
% x, J+ s6 y9 L: e" r8 U1 F& W- x# ~) x: J% u5 i

( i3 H4 E! x! S. |2 K' A5 eBOYDWAN版主
0 e; b0 i& ?& G" B# i你加咁多分比我.....
: V" n5 ^* n( X2 A8 T6 M4 @我都唔知點多謝你好......
& r& y4 |$ ~, s. q0 _" s2 P4 B+ R* f
9 F1 i3 D& r. B9 L
無需要多謝, 繼續努力啦~
& ]/ Y. l/ I2 ?2 b- Z1 i: a4 P; G& ^% q% Y
隻北極熊真係強勢回歸喎~
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 10:33 PM:' ^" u% i/ ^; A7 r

2 M3 C0 v8 o, q0 o( d1 S. E
5 D1 v! w: u7 n' [+ `5 {無需要多謝, 繼續努力啦~
1 f! s* d: ]9 H1 Y* F/ o

1 c: X$ v4 q! k+ ]% G明白, 我會做一個一等一的良好市民全力支持 26FUN
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 22:35:' P, r, P/ ~9 i
http://img294.imageshack.us/img294/3695/99398118cv5.jpg- S* A3 n; `% t

& x$ a* ~7 X) W7 X& R6 ~, N# ]" G隻北極熊真係強勢回歸喎~
* I/ m0 X9 u% ]. `% t  i2 t+ w  @/ u8 L, u6 l& p
哦 你洗版式加分
Originally posted by mk政 at 2008-6-23 22:47:
/ }' W, B% F$ ^; Q' ?- d5 U. ^& F# ?# A( g' m6 W

* [5 g6 q, o! j- Y- Y6 i7 i- b哦 你洗版式加分
, ~; L. E7 ~3 J% Q4 D2 _! r) L5 ^  v* q( H

# q: [$ Q' y) V咪炒我呀!!! 我喊咖~~~
其實版主點解會加咁多分呢6 G  `4 O( Q) ~. `) d# s& Y/ X; _
佢之前個account真係斷正先比人ban
$ {" Z% b# S% x# _+ s9 l: J新account都只係上黎吹水咋bo
/ |! ]7 a5 U4 n, `會唔會加得咁緊要呢
Originally posted by ch.chak at 2008-6-23 22:54:
+ h% n# t# b2 a3 p7 S其實版主點解會加咁多分呢: k. M9 s5 |1 o
佢之前個account真係斷正先比人ban
1 ^7 H% k1 N$ \% [8 L新account都只係上黎吹水咋bo8 M/ g  d" s+ m* ~7 D* O
會唔會加得咁緊要呢
" Y1 ?) J4 L6 Z! |8 _+ B
3 P% I5 }: M9 g8 l4 c" r+ n& t5 ]" O) y' e. b1 l# }+ H6 |
加分, 只係希望呢個會員經過教訓之後以後知道應該點做, 佢唔係因為唔受EF 歡迎而被ban, 而係因為佢喺唔適當嘅場合講唔適當嘅嘢.) K( V* l5 v+ a, y# W, _
加分, 係要呢位會員同其他版友明白, 只要係有心留喺EF 玩, 肯付出就一定任何時侯都有佢嘅藉位, 佢過往嘅付出絕對唔會白費.
8 o! Z, B$ q; ~. ?; {: `! D9 @- ?我所做嘅, 就係要會員明白, EF唔會離棄會員, 只希望會員會更珍惜呢度.. j2 O; K( Z- Q3 z8 u* k7 B) }

* `/ f# w" ]+ L5 W' J( p( @可能版友你會覺得吹水無乜特別, 但如果一個可以令其他人有迴響嘅會員, 佢嘅存在, 已經係論壇珍貴嘅資源, 區區分數又算得係乜?

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。