<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!
返回列表 回復 發帖
見你為上26fun而去網吧開ac5 E6 N3 a, x3 P- z5 N# Y5 ~' W- h) ?4 u
雖然可見你為人無聊加頑固...同空閒...
, g/ I6 C, q6 e# n. n4 d但勇氣,臉皮以及對26fun ge熱衷都一值嘉獎
Originally posted by cheery at  02:11 AM:6 n$ m9 B# i; O( m8 S; g  }
見你為上26fun而去網吧開ac
' I& h" P" t' K2 M* ?6 _雖然可見你為人無聊加頑固...同空閒...3 J  h7 `& Y- D+ Z
但勇氣,臉皮以及對26fun ge熱衷都一值嘉獎
' }0 y9 H: q8 z% ]- }" Y' K
! v2 R" s! u  [0 u; E+ d* p
你正在說另外一個人嗎? 那個老祖宗呢!
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 11:03 PM:
, k. Z+ g% W. Q- i+ o
* c6 I( [; ]+ O0 C- O' P: W加分, 只係希望呢個會員經過教訓之後以後知道應該點做, 佢唔係因為唔受EF 歡迎而被ban, 而係因為佢喺唔適當嘅場合講唔適當嘅嘢.
4 j5 z: V7 h: w7 ~加分, 係要呢位會員同其他版友明白, 只要係有心留喺EF 玩, 肯付出就一定任何時侯都有佢嘅藉位, 佢過往嘅付出絕對唔會白費.1 M1 `: x5 v, N/ Z1 j* ]1 m$ ?
我所做嘅, 就係要會員明白, EF唔會離棄會員, 只希望會員會更珍惜呢度.
6 G- s1 Q& Z4 P
% j' n8 F/ x  F( u. z- N可能版友你會覺得吹水無乜特別, 但如果一個可以令其他人有迴響嘅會員, 佢嘅存在, 已經係論壇珍貴嘅資源, 區區分數又算得係乜?
% b( T; [- f' D" k$ d+ N+ A
8 @. o* B: I* H* A3 L5 h' k
咁你最好提佢應該respect 其他會員, 政見睇法唔同都唔使話人全家同叫人去死. argue 一定有但唔需要咁毒..............再係咁唔單至吸引唔到人嚟, 仲會趕客.........你估EF係爛仔集中營呀.............唔係個個都好似你咁大方, 乜都可以一笑置之.........起碼我就做唔到啦
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 23:20:* I9 W: v, [( }2 H( H* H

J/ |9 P# X# \- w' N
4 M6 I  f( Z1 u6 x9 d' h* u; L/ F# Q9 o$ s0 [. M2 f: v
我有狂加佢咖! 不過佢個衰...
. g" t2 e/ k. G7 j4 X2 [- b
3 @7 ?2 M; Y4 I8 D) k" t
甘仔都唔理d分既- E3 s# M) u- h7 K  S  h
一路加 一路比人扣; S5 t/ a" ?2 I5 `9 b" B
幫佢唔到
Originally posted by belibala at 2008-6-24 02:19:: h$ Q2 Y+ ], W

8 y/ x# ~% n. U& g/ {( H* V5 w  N' i4 p2 D* ]/ P8 q2 [
咁你最好提佢應該respect 其他會...
6 O; ~! Z% H( H% U1 u. [" m
9 o6 q/ c' H! o8 Y# O2 s大炮 jen 份人 係口直心快3 B% R7 a' f+ u2 c
扣多佢幾次分 佢都味驚過; V+ Q! J; b8 J) A+ m' W" R
提下佢 講野留一線
甘國武....# n: D3 T- ~1 a7 K* T5 R. x
jen01....
  N8 C+ J( v$ X3 a$ C: c# `
, B( o  u5 K' _; Q. @$ n2 EEF真係江山代有人才出......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2008-6-24 02:33:# n) p) `  [* G% `( {2 S4 x
甘國武....
0 o. m9 }1 v/ _( [9 h4 J& p: g- Zjen01....' H# B$ }3 U6 g. {' g5 E# h) w
& g* Z- \- ^6 H
EF真係江山代有人才出......
0 B5 U; E3 e0 P' @甘仔見到跳樓都似
Originally posted by feuosma at 2008-6-24 02:33 AM:
5 o8 c* ?4 K% j甘國武....
- r% }4 S5 \" V0 ]: H8 `, Q: |0 X8 Qjen01....# d9 x$ T$ C+ [) R& ?4 J% \1 V
9 g/ p6 l/ j: O8 S. w  X7 @% }. |
EF真係江山代有人才出......
7 L  H' j" Z2 A) ?有野同你談 , 速速去頑童
Originally posted by feuosma at  02:33 AM:+ m! @" a% C$ S# m( W+ D
甘國武....: v( c  x+ Y9 x" n$ O# \3 _
jen01....
& Z8 J$ C# i  a, u8 m, Q0 s4 o
6 N3 I3 x1 M( I3 ?& {* K% @EF真係江山代有人才出......
& i! T& e' I& z, m" L+ W& p4 x4 w8 z7 \
他們會不會是同一人? 這裏的人都很cunning , 有很多分身帳號
Originally posted by playbr2 at 2008-6-24 02:40 AM:
4 I3 `2 Y+ k6 m+ }, D! O
1 |: P  Q& Q" s4 ]! i3 Y- \$ C) M/ }: [& T! f
他們會不會是同一人? 這裏的人都很cunning , 有很多分身帳號
8 y. q6 y' n% F* m: ~+ j+ o
一定唔會 , 最多開多一個以傋不時之需
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。