<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!
返回列表 回復 發帖

北極熊---強勢回歸 !!!

如題 !!!
  ?) A% j7 U4 ?: u( B4 t
8 b' W( M. V  t4 Wp.s.唔多講啦
2 I# w3 X9 Q7 V2 T3 g3 r
8 G! q9 q5 r/ q: w( f3 V[ Last edited by jen01二世 on 2008-6-23 at 02:58 PM ]

評分次數

會員叫阿熊?
嘩!!!!!!!! 二世 wor!!!!!!!!!!!!!!!!!5 w  R' \7 ]6 O; Q/ \! J
勁o野!!!!!!!!!!!!
( `2 [# f2 b- e8 t6 h7 m熊係咪指北極熊??????
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
歡迎!jen01兄強勢回歸,波瀾壯濶,江湖勢必掀起一場腥風血雨!!!
# ~' g- b* H  ^% B  y4 O
4 F. u* d$ F7 O+ m6 r- {拭目以待。: \; @: D" l6 |* Y8 G/ h

0 J( d. N: o, Q, z8 R1 j$ J0 y[ Last edited by specificness on 2008-6-23 at 02:57 PM ]
Originally posted by lookityourself at 2008-6-23 02:54 PM:
% H9 x6 m# k7 L8 A' ^0 d嘩!!!!!!!! 二世 wor!!!!!!!!!!!!!!!!!5 o9 |( z# [2 L/ V8 r6 ~, p
勁o野!!!!!!!!!!!!
, K$ b" n: T; y8 V熊係咪指北極熊??????
- y' C; J$ D9 |

; f' ~- Z* Q$ m8 L0 w當然,我係北極熊 !!!!!; g" L) o% a: a( ^+ ?3 b( B' Z
0 l9 }5 E- ]5 i1 z! [" C
p.s.北極熊係我一向稱呼,點可以唔用呀 !!!!!

評分次數

Originally posted by specificness at 2008-6-23 02:55 PM:
! S. ~! M$ y1 ^1 O. D( \歡迎!波瀾壯濶,江湖又將掀起一場腥風血雨!!!
- S2 j5 I* L/ J
7 @8 v' z' M7 ~7 H. h  K唔啦,download下相就算啦 !!!1 J5 N& [$ F, F$ m5 V2 [( S

3 k& m; V; D* `, \9 e3 j) L6 {廢事又比人話咩犯左版規

評分次數

Originally posted by 大邪神 at 2008-6-23 02:53 PM:4 e6 e* A2 \& i) B
會員叫阿熊?
$ U- ~: @: i- K% W" K$ T2 t7 _& g/ r

' G- O1 Q7 A( q% l: ]# G! L( |" \我你都唔識 ??? 你新黎咖 ???

評分次數

咁你又認唔認得我??
好記得你個北極熊post~
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-23 03:12 PM:
: t5 T, c. d! q咁你又認唔認得我??
5 h8 j$ C9 }# s# Y. m/ W$ G

2 S" C# j; O4 j7 E  J- \4 U點會唔認得你呀

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。