<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-6-23 22:22:! }' m, b0 k% @4 J8 v; k  C' c) `; {

0 h; m- b: I/ z/ L9 R102破記錄??
' J* o& W5 O0 S" m  ~
) E* f2 Y1 k/ p8 Q

8 l1 J. e1 A/ b7 w  U$ ~一個鐘之內嘛~
屎忽仔 !!! welcome back !!!!!!!!!!!!!
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 10:18 PM:$ `( T% I# R! g+ J

6 i% J9 [6 O" d" J+ j2 \* h1 b3 G* I
9 ?- h4 e( R+ i" w5 v
有因必有果, 你今日所得嘅全賴你以往嘅付出~
( f% f0 A' L! Q7 \比心機, 以後要小心喇~
" E; |4 |4 m, [+ B, C
; x$ b+ S3 f( t' V
BOYDWAN版主" O: Y0 E& u. j2 w: y' S3 o
你加咁多分比我.....  g% U0 x* e% u# y. f
我都唔知點多謝你好......

評分次數

Originally posted by ktwu2007 at 2008-6-23 22:29:" I0 k. l. E2 @+ K1 v1 b. y
, n) R# c; x2 [( I4 n

3 T) P" _9 J. F4 G4 dBOYDWAN版主1 I6 a5 \7 B9 |7 q4 l  U
你加咁多分比我.....+ }* T# p! D) t' M, S6 `5 g
我都唔知點多謝你好......
6 V6 I. h; X2 |. \; O3 {9 s; ^' q9 g8 ^; }
無需要多謝, 繼續努力啦~
% T. A6 G& r  q1 ]$ t$ o
# L) w& r+ F6 q- @  `8 U隻北極熊真係強勢回歸喎~
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 10:33 PM:2 q2 t) C9 |% P( |" R' c& N/ \

/ r& w4 Y* b" ^% |' |
2 J, w1 v! w+ V2 O, i8 K; B無需要多謝, 繼續努力啦~
9 U, o7 `$ P6 ]' Q) f9 D, T
/ @- P& q6 [0 r8 l
明白, 我會做一個一等一的良好市民全力支持 26FUN
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 22:35:
0 ]4 r0 F% Q3 Xhttp://img294.imageshack.us/img294/3695/99398118cv5.jpg- \- s6 O! h8 }; N

" N' y2 m2 G' f- v5 c( a  |% R: o隻北極熊真係強勢回歸喎~
% |2 s4 {7 i/ W; n

! G1 t" i% R6 q! e$ j" W; N2 z+ m$ Y8 Q哦 你洗版式加分
Originally posted by mk政 at 2008-6-23 22:47:
6 y& v: d- ]- O6 a5 p6 U0 B; ?/ K
( c* D* a. D: i4 m
哦 你洗版式加分
3 S! F1 M: ?' \8 }, C6 @" I2 u+ n& s/ Y

* y# \- \9 d. {% f0 {* r咪炒我呀!!! 我喊咖~~~
其實版主點解會加咁多分呢* C0 V. i4 S1 n$ A( O2 U; k6 `0 v
佢之前個account真係斷正先比人ban
+ b" m6 c- v2 [新account都只係上黎吹水咋bo
2 v1 G  w' f0 S- ^3 z( S7 W會唔會加得咁緊要呢
Originally posted by ch.chak at 2008-6-23 22:54:
$ Y  X3 ]  }! }其實版主點解會加咁多分呢- @2 [( a, `$ }: V
佢之前個account真係斷正先比人ban
, l4 `5 P7 T8 Z2 i; T新account都只係上黎吹水咋bo/ ?& [; Y) C( L& v! X
會唔會加得咁緊要呢
6 w" k( |9 k; J& `5 U3 l, [' J: H! {3 G6 q. O5 O

, h. G0 d3 U' S9 T4 X1 G加分, 只係希望呢個會員經過教訓之後以後知道應該點做, 佢唔係因為唔受EF 歡迎而被ban, 而係因為佢喺唔適當嘅場合講唔適當嘅嘢.
6 j6 q$ C/ l8 q加分, 係要呢位會員同其他版友明白, 只要係有心留喺EF 玩, 肯付出就一定任何時侯都有佢嘅藉位, 佢過往嘅付出絕對唔會白費.
) K% V  J- c0 N) O6 ^: t我所做嘅, 就係要會員明白, EF唔會離棄會員, 只希望會員會更珍惜呢度.& m& n7 g9 n' n1 n

. Y& }5 S! |: Z: p% @7 w可能版友你會覺得吹水無乜特別, 但如果一個可以令其他人有迴響嘅會員, 佢嘅存在, 已經係論壇珍貴嘅資源, 區區分數又算得係乜?

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。