<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!
返回列表 回復 發帖
見你為上26fun而去網吧開ac
8 B- |# ~6 }6 F+ Z$ V7 @$ x2 f$ \雖然可見你為人無聊加頑固...同空閒...
7 i3 a% a9 |  W3 r6 V- }6 Z但勇氣,臉皮以及對26fun ge熱衷都一值嘉獎
Originally posted by cheery at  02:11 AM:* L9 O- V. Z- G  ], d
見你為上26fun而去網吧開ac2 q0 E4 }9 V- G9 [
雖然可見你為人無聊加頑固...同空閒...
8 \. Z" `  ~; F( x+ F但勇氣,臉皮以及對26fun ge熱衷都一值嘉獎
# q- z0 e5 J) `3 e" Z6 P$ h1 h

% X8 `7 n% `, L8 y# x; q你正在說另外一個人嗎? 那個老祖宗呢!
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 11:03 PM:
8 d& a2 A$ s  }- a6 F* d, {1 S8 Y+ m8 d8 X! X
加分, 只係希望呢個會員經過教訓之後以後知道應該點做, 佢唔係因為唔受EF 歡迎而被ban, 而係因為佢喺唔適當嘅場合講唔適當嘅嘢.: j0 C& ~, e/ Y' e2 o# o- s0 ]
加分, 係要呢位會員同其他版友明白, 只要係有心留喺EF 玩, 肯付出就一定任何時侯都有佢嘅藉位, 佢過往嘅付出絕對唔會白費.
' p1 a$ e4 T/ M6 |+ \4 _$ G我所做嘅, 就係要會員明白, EF唔會離棄會員, 只希望會員會更珍惜呢度., G6 b+ \5 q8 W  O

! @5 w; S" {" J" C9 y& c1 j可能版友你會覺得吹水無乜特別, 但如果一個可以令其他人有迴響嘅會員, 佢嘅存在, 已經係論壇珍貴嘅資源, 區區分數又算得係乜?
2 Z3 F1 P6 I4 k0 w6 v
9 A1 e! _4 i( n# y) l+ q" o6 M3 o咁你最好提佢應該respect 其他會員, 政見睇法唔同都唔使話人全家同叫人去死. argue 一定有但唔需要咁毒..............再係咁唔單至吸引唔到人嚟, 仲會趕客.........你估EF係爛仔集中營呀.............唔係個個都好似你咁大方, 乜都可以一笑置之.........起碼我就做唔到啦
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 23:20:
- X# D  Y4 C- o& _+ Z8 D/ M9 o" |/ a5 }$ d& m+ Q9 x
5 B) ]9 D. R& b: ?  g) j1 ?; A
1 O0 r7 `) D) U! G' G0 f; A
我有狂加佢咖! 不過佢個衰...
" T5 l7 {* d; g/ Q- v9 ~
4 l- v: h8 j9 ?% r! p  {* z6 L甘仔都唔理d分既& W0 T! _- P% o( Z  U
一路加 一路比人扣
; V: c' ]7 [" k; \6 P幫佢唔到
Originally posted by belibala at 2008-6-24 02:19:
7 W! j. h8 R) s  l0 s# A+ `5 @4 [4 x$ u

+ b& y! n5 S( w& U/ B6 J咁你最好提佢應該respect 其他會...
. l0 E/ [) R. `7 h

/ i2 D/ W8 }9 I( H, r大炮 jen 份人 係口直心快
) d3 R" j5 ], M$ m, p扣多佢幾次分 佢都味驚過* a+ e+ c0 a' M* t2 B
提下佢 講野留一線
甘國武....1 Y) [9 J8 l. n$ [
jen01....: Z* x/ a6 {/ X. c, E
' r- I9 f" E) ^  B1 a- R$ K
EF真係江山代有人才出......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2008-6-24 02:33:" e7 Q: Q; v/ D" `% Z8 [" W- V
甘國武....( C/ ?' g# ?4 q4 j
jen01....0 N. i: ]: y& H! Z: e9 V1 J7 l
: P  P# z2 d# z4 P5 o
  S* v. V5 H" Y1 k甘仔見到跳樓都似
Originally posted by feuosma at 2008-6-24 02:33 AM:1 u# j; K$ I# ^8 S! p5 W
甘國武....5 A6 x# z1 \/ z  _4 R# ^8 ?; j. V
jen01....% k" t2 G& ]: N9 |( n4 w7 ]! `( J; r7 t
) K* @4 Y" ^% f0 c) l; `( n
; m1 t  o! M; @; s0 z/ b& o8 _有野同你談 , 速速去頑童
Originally posted by feuosma at  02:33 AM:; n, j& H2 T5 g4 [) x- j' _4 s
甘國武....
$ W6 G6 j/ G9 m, s# c$ {+ Njen01....
& I+ P) w) D: D" \! s' W0 m* x( @
2 Y) L- L' H$ x5 b. y7 w! n

& \0 U% B5 J9 e4 [他們會不會是同一人? 這裏的人都很cunning , 有很多分身帳號
Originally posted by playbr2 at 2008-6-24 02:40 AM:
& F7 a, Q2 C" }# c% H" T: q* z! p: p! i

1 N+ n' a( p+ t( D5 L他們會不會是同一人? 這裏的人都很cunning , 有很多分身帳號
2 ^2 d) f1 ?; Q+ J- Y, D一定唔會 , 最多開多一個以傋不時之需
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。